-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Zodiaka zīmju reitings – no pacietīgākajām līdz nepacietīgākajām

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var būt pacietīgs, kad vēlas, bet tas nenotiek bieži. Viņam, piemēram, nepietiek pacietības cilvēkiem, kuri viņam nepiekrīt. Vienīgās pareizās metodes, protams, ir Ūdensvīram. Un nevajag strīdēties, jo viņš zina labāk. Tas apgrūtina viņa komunikāciju ar apkārtējiem.

Lauva

Lauvas grib, lai viss tiktu izdarīts pēc viņu plāna un tūlīt pat. Viņi pieņem, ka pret viņiem ir jāizturas kā pret karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Ja kādam tas nepatīk, tad var pazust no Lauvas dzīves. Viņam patīk, ka viss tiek izdarīts pēc viņa vēlmēm, un viņš nevēlas piekrist citiem variantiem.

Auns

Auns necieš aizkavēšanās un lēnas darbības. Viņš ir ātrs un pat agresīvs. Ja lidostā kavēsies vai atcelsies viņa lidojums, viņš būs pirmais, kurš meklēs aviokompānijas pārstāvi un skaidros situāciju. Šīs zīmes pārstāvji ir noskaņoti risināt problēmas uzreiz, šeit un tagad, un bez emociju spridzināšanas neiztikt.

Strēlnieks

Nulle pacietības – tas ir par Strēlnieku. Visam ir jābūt izdarītam ātri, zibenīgi, bez jebkādas uzmanības pret detaļām. Viņu gadījumā tas nereti noved pie zaudējumiem, neveiksmēm un kauna, bet Strēlnieks ir tik nepacietīgs, ka nemaz nepievērsīs tam visam uzmanību.

 

Materiāli rakstam no ārzemju publikācijām.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.