10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops nedēļai: 23.-29.jūlijs

 

Auns

Šajā nedēļā tu jutīsies kā veiksminiece. No otrdienas līdz sestdienai tu jutīsi spēcīgu Plutona, Saules un Marsa ietekmi. Pacenties šajās dienās atrisināt svarīgus darbus un tos, kurus, iespējams, tuvākajā laikā nebiji plānojusi īstenot. Jebkurā gadījumā, nesēdi rokas klēpī salikusi. Rīkojies! Svētdienā gan nekādu darbu. Tikai mīlestība! Palīgā nāks debesu „savedēja”. Tāpēc, ja tu vēl esi brīvas sievietes statusā, izmanto iespēju!

Vērsis

Šajā nedēļā zvaigznes iesaka noslēpties un ar grandioziem plāniem un iniciatīvu apkārt nemētāties. Tavas spēcīgās planētas kļūs vājas: Venēra nokļūs sliktā pozīcijā ar citām planētām, bet Mēnesi novājinās Mežāzis. Grūtākās dienas būs trešdiena, ceturtdiena un piektdiena. Iespējams garastāvokļa kritums, problēmas ar veselību un pārpratumi privātajā dzīvē. Kopumā, veiksme nebūs tavā pusē. Pacieties līdz brīvdienām. Tad kļūs vieglāk, bet ar aktivitātēm aizrauties nevajadzētu. Atpūties, lasi grāmatas, skaties komēdijas un meklē it visā pozitīvo.

Dvīņi

Tavu nedēļu planētas sadalīs melnajā un baltajā strīpā. Nekādu pustoņu – viss būs vai nu labi, vai nu slikti. Merkūrs sadarbībā ar Mēnesi nodrošinās tev veiksmi otrdien (realizē ambiciozus projektus) un svētdien (daudz veiksmīgu iespēju). Ceturtdien gan ir jāpiebremzē ar lielu enerģijas tērēšanu un jāpievērš lielāka uzmanība privātajām attiecībām un darbam. Brīvdienās neplāno romantiku. Tikšanās un randiņi izgāzīsies.

Vēzis

Atbildīgākā diena nedēļā, kura izaicinās tavu veiksmi, būs 27.jūlijs. Šajā dienā ir gaidāms Mēness aptumsums, kura ietekme pastiprinās ar Marsa palīdzību. Atkāpties no savām pozīcijām Mēness sāks jau trešdien, un tas spēcīgi novājinās tavu intuīciju un pārliecību par sevi. Pārcel atbildīgus uzdevumus uz otrdienu un svētdienu. Šajās dienās Mēness ietekmi pastiprinās Merkūrs. Tas izpaudīsies caur pastiprinātu entuziasmu, radošu iedvesmu un mīlas aizraušanos. Veiksme uzsmaidīs tiem Vēžiem, kuri ir izlēmīgi noskaņoti jaunai dzīvei.

 

1 KOMENTĀRS

  1. draugi gan nevar izstāvēt klāt, bet tāpēc ir draugi. lai var atgādināt (23. jūlijs) Draudzību vajag vien – neniecināt,,

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.