7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 23.-29.jūlijs

 

Lauva

Otrdien, trešdien un piektdien gatavojies sildīties mīlestības un pastiprinātas uzmanības staros. Saule apveltīs tevi ar īpašu pievilcīgumu un šarmu. Pie tam, šādā situācijā tu gūsi panākumus gan darbā, gan radošumā, ceļojumos un pirkumos. Pilnīgs pretstats šīm veiksmīgajām dienām kļūs trešdiena un sestdiena. Tajās dienās tu šaubīsies par sevi un saviem spēkiem. Šajās dienās nevajadzētu plānot pārrunas un nopietnu jautājumu risināšanu.

Jaunava

Šonedēļ planētu izvietojums būs labvēlīgs mīlestībai un dāvās stimulu pašattīstīties. Otrdien un svētdien tavs sabiedrotais būs Merkurs. Veltī šīs dienas izglītībai, talantiem un komandējumiem. Jebkura no šīm darbībām var iepazīstināt tevi ar interesantiem cilvēkiem, iespējams, pat ar romantiskiem nodomiem. Labvēlīgas dienas sakaru veidošanai būs trešdiena, ceturtdiena un sestdiena.

Svari

Šī tev nebūs veiksmīgākā nedēļa. Tā vien šķiet, ka planētas ir nostājušās pret tevi. Venēras aizsardzības trūkumu tu izjutīsi ceturtdien, piektdien un sestdien, kad var uzdarboties nelabvēļi. Tevi pārņems panīkums, slinkums un egoisms. Nepārliec savu atbildību uz citiem pirmdien un svētdien. Šīs dienas var izkrāsot tavu dzīvi, ja tu ar visu enerģiju nodosies saviem darbiem.

Skorpions

Trīs planētas – Urāns, Marss un Plutons – veido spēcīgu aizsardzību. Tāds planētu izvietojums ir reti, tāpēc ceturtdien, piektdien un sestdien izmanto šo „debesu dāvanu”, lai aktivizētu veiksmi visās dzīves jomās. Negatīvo Venēras enerģiju tu vari sajust vien svētdien. Pret visu, kas notiek, šajā dienā pacenties attiekties ar humoru un vieglumu, citādi var nostrādāt domino princips – negatīvā reakcija uz neveiksmi paķers līdzi arī citas neveiksmes.

 

1 KOMENTĀRS

  1. draugi gan nevar izstāvēt klāt, bet tāpēc ir draugi. lai var atgādināt (23. jūlijs) Draudzību vajag vien – neniecināt,,

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.