8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras meklē tikai nopietnas attiecības

 

Flirts un īsi romāni nav piemēroti šīm zodiaka zīmēm. Viņi netiecas pēc asām izjūtām bez saistībām un nenopietniem sakariem. Viņiem ir nepieciešama dziļa emocionālā saikne, dvēseliskā radniecība un savstarpējā sapratne.

Vēzis

Vēzis ir ļoti intuitīvs un sentimentāls. Viņam patīk veidot dziļu un apzinātu abpusējo saikni ar cilvēkiem. Saikni, kura būs droša, uzticama un ilgspējīga. Ja Vēzis izrāda par tevi interesi, gatavojies ilgstošam procesam. Viņš vēlas zināt par tevi visu, pirms pāriet nākamajā attiecību stadijā.

Skorpions

Skorpions dod priekšroku ilgstošām attiecībām. Nav svarīgi, vai tās ir romantiskas vai vienkārši draudzīgas, taču iegūto informāciju par cilvēku viņš rūpīgi izanalizēs. Tas Skorpionam ir svarīgi. Tāpat viņš var būt ļoti greizsirdīgs un privātīpašniecisks partneris, uzskatot, ka izredzētais pieder tikai viņam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – tas ir domātājs, kuram nereti patīk pabūt vienatnē. Šīs zīmes pārstāvis sēdēs un ilgi analizēs attiecību plusus un mīnusus, pirms viņš vispār dosies uz pirmo randiņu. Ūdensvīram nav nekas pret attiecībām, taču viņš vēlas, lai tās ir ilgas, spēcīgas un kvalitatīvas.

Zivis

Šī laikam ir jūtīgākā zodiaka zīme no visām. Zivis alkst izveidot pašas stiprākās emocionālās attiecības. Tas nozīmē, ka viņām ir nepieciešams laiks, lai aprunātos un iepazītos ar cilvēku, un tikai pēc tam var sākt pierast pie viņa klātbūtnes un ielaist savā dzīvē. Īslaicīgi un neapdomīgi sakari nav domāti Zivīm.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.