2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kurām attiecībās patīk steigties

 

Reti kurš cilvēks nevēlas savā dzīvē sastapt īpašu cilvēku – uzticamu kompanjonu un līdzīgi domājošo. Taču dažu zodiaka zīmju pārstāvji tik ļoti steidzas uz šo mērķi, ka mēdz steidzināt attiecību attīstību, aizmirstot par to, ka steidzināt notikumus mēdz būt neprātīgi un neproduktīvi. Kuri tie ir?

Auns

Auns pārāk vēlas kontrolēt un vadīt. Viņš pieprasa, lai viss notiktu tikai pēc viņa plāna, bet viņa ceļš – tā ir ātrgaitas šoseja, pa kuru ir mērķtiecīgi „jālido”. Auns neņem vērā partnera intereses, jo ir pārliecināts, ka viņa skatījums uz attiecībām ir labāks, kas arī nozīmē, ka vadīs tikai viņš. Diemžēl, tāda taktika daudzos gadījumos ved tikai uz izgāšanos.

Vēzis

Mājās sēdētājs Vēzis tiecas ātri un droši virzīties uz priekšu, lai stabilizētu attiecības un padarītu tās par noturīgām un ilgstošām. Viņš piedāvās partnerim naudu, ēdienu, jumtu virs galvas – visu iespējamo, lai tikai ieinteresētu un cieši piesaitētu. Līdz ko tu ļaujies Vēzim, tu uzreiz kļūsti par „mūžīgās partnerības” daļu – tieši tā viņš redz jebkuras attiecības.

Lauva

Jā, šī ugunīgā zīme var raisīt raizes. Ar Lauvu tu iegūsi ne vien mērķtiecīgas attiecības, kuras tu nespēsi kontrolēt, bet arī ļoti valdonīgu un dominējošu partneri. Viņa spiediens, patiesībā, ļoti kaitina. Lauva ne tikai vēlas, lai tu piekrīti ik vienam viņa lēmumam, bet arī lai tu pastāvīgi atzīsti, ka viņš ir daudz labāks, nekā jebkurš cits.

Jaunava

Jaunava zina, ko vēlas, un ir pārliecināta, ka vienīgais veids, kā kāroto iegūt, ir pieprasīt to. Un, ja Jaunava ir pietiekami drosmīga, lai pieprasītu, tad viņa pasīvi-agresīvi mudinās izredzēto kļūt par daļu viņas dzīves, tikai tāpēc, ka viņa tā vēlas. Šai zīmei ļoti nepatīk palikt vienai. Tikai problēma slēpjas tajā, ka būt attiecībās ar Jaunavu nav nemaz tik viegli.

Skorpions

Skorpions izceļas ar savu aprēķinātāja dabu un skarbumu, un viņš, diemžēl, izmantos šīs spējas, lai iegūtu partneri un noturētu viņu sev līdzās uz visiem laikiem. Kad Skorpions vēlas, lai tu ienāc viņa dzīvē, viņš uzvedas lieliski un izrāda savas labākās īpašības, vienlaicīgi paātrinot darbības un izdarot spiedienu. Mērens temps un savaldīgums attiecībās Skorpionam nav raksturīgs.

Strēlnieks

Strēlnieks pēc dabas nav ģimenes cilvēks, un attiecībās neaizkavējas ilgi tikai tāpēc, ka pēc dabas ir arī nepastāvīgs un vienmēr meklē kaut ko jaunu. Tomēr attīstīt attiecības un iepazīties ar cilvēkiem viņš izvēlas ātri un vētraini, lai viņa izredzētais pat nespētu atskatīties, kā viņš jau būs Strēlnieka tīklos. Tomēr Strēlnieks savu brīvību mīl vairāk par visu citu, un vienā jaukā dienā viņš var izgaist tikpat ātri, kā uzradās.

 

Materiāli rakstam no „Elite daily”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.