1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kāds ir tavs laulību dienas horoskops?

 

Kuros datumos labāk salaulāties? Noskaidro, kurā horoskopa zīmē tava laulība būs veiksmīga.

Kāzas Auna zīmē(21.marts-19. aprīlis)

Auns, kā zināms, ir ļoti drosmīga, neatkarīga un uz piedzīvojumiem kāra zīme. Ja apprecēsieties Auna zīmē, jums nedraud izkušana attiecībās – jūs katrs saglabāsiet savu individualitāti, turklāt laulība būs piepildīta ar patīkamiem ekspromtiem. Tās var būt gan negaidītas, romantiskas vakariņas, gan pēdējā brīža ceļojumi, dažādi pārsteigumi.

Kāzas Vērša zīmē (20. aprīlis – 20. maijs)

Vērsis ir ļoti jutekliska, ļoti dekadentiska, baudpilna zīme. Kāzas šajā laikā liecina, ka izbaudāt dzīves greznību, savu gaumi un pārticību. Labās ziņas: jūsu laulība ir lemta stabilitātei.Vērsis mīl kārtību un paredzamību, tādēļ ilgtermiņā ir svarīgi nepieļaut rutīnas iestāšanos.

Kāzas Dvīņu zīmē (21. maijs – 20. jūnijs)

Dvīņu laikā laulātajiem saprašanās atslēga ir sarunāšanās. Jums būs ļoti, ļoti runīga laulība – nepārtraukts dialogs. Tā kā Dvīņi alkst pārmaiņu, izdomājiet, kādās aizraujošās aktivitātēs jūs kopīgi varētu iesaistīties. Ķīniešu ēdienu gatavošanas meistarklase? Lēkšana ar izpletni? Sērfošana? Nav svarīgs virziens, galvenais, lai tas šķistu saistošs abiem. Neaizraujieties ar pārāk daudzām jaunām lietām vienlaikus; “mūsu” laiks vienmēr jāliek pirmajā vietā.

Kāzas Vēža zīmē (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžu sirds mīt mājās. Jūs ar savu otro pusīti lutināsiet viens otru, iespējams, kopīgi gatavosiet gardas maltītes. Un nejūtieties pārsteigti, ja viens otru sāksiet dēvēt veselā lērumā mīļvārdiņu. Vēža laikā slēgtas laulības partneri var pārāk stipri aizrauties ar privāto telpu. Nezaudējiet saikni ar ģimeni un draugiem, izejiet izvēdināt galvu!

Kāzas Lauvas zīmē (23. jūlijs – 22. augusts)

Jūsu kopdzīve, visticamāk, būs ļoti dramatiska, teatrāla un kaislīga. Jums abiem ir ļoti stingri uzskati, un jūs pavisam noteikti nekautrējaties par tiem paziņot. Nekļūstiet pārāk dramatiski, un izvairieties no tieksmes otru komandēt, citādi nonāksiet pie cīkstiņiem par varu.

Kāzas Jaunavas zīmē (23. augusts – 22. septembris)

Jaunava ir ļoti organizēta, izsmalcināta un veselīga zīme. Jūs ar savu dzīvesbiedru pievērsīsiet ļoti daudz uzmanības detaļām, palīdzēsiet viens otram, uzmundrināsiet un atbalstīsiet. Jaunavā slēgta savienība var sākt pārmērīgi fokusēties uz sīkumiem, pazaudējot plašāku kopainu, un tas var novest arī pie sīkumainiem ķīviņiem.

Kāzas Svaru zīmē (23. septembris – 22. oktobris)

Svari ir zīme, kas valda pār laulībām. Pilnīgi saprotami, ka svari ir līdzsvaroti, prot atrast ideālo stāvokli, kur abi partneri vienlīdz daudz dod un ņem, turklāt attiecības pilnīgi noteikti ir jūsu prioritāte. Nepazaudējiet savu individualitāti! Ir svarīgi laiku pa laikam izrauties no “mēs” rāmjiem, paturēt savus hobijus un savus draugus.

Kāzas Skorpiona zīmē (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpions ir ļoti seksuāla un intensīva zīme, kas nodrošinās jūsu kopdzīvē krietnus krājumus intimitātes un kaisles. Atšķirībā no citās zīmēs slēgtām savienībām, Skorpiona laulātajiem savstarpējā kaislība gadu gaitā nezūd. Skorpions ir arī varas un kontroles frīks, tādēļ var rasties pārpratumi un nesaskaņa suz greizsirdības bāzes. Pārliecinieties, ka visas sāpinošās lietas tiek izrunātas.

Kāzas Strēlnieka zīmē (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieka lauleņi ir drosmīgi, atvērti piedzīvojumiem un pasaulei, kas var nozīmēt, ka jums stāv priekšā daudz skaistu ceļojumu. Turklāt ceļojumi nozīmē gan jaunu zemju apskati, gan arī iepriekš neiepazītu jomu izpēti – iespējams, jūs apmeklēsiet deju un citādus kursus, pievērsīsieties garīgām praksēm. Strēlniekam ir nosliece riskēt, bieži vien arī finansiāli. Centieties to atcerēties un turēties droša riska zonā.

Kāzas Mežāža zīmē (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis ir tradīciju glabātājs, ne jau velti ziemas laulības visbiežāk notiek ap Ziemassvētku vai gadumijas laiku. Jūs glabāsiet dzimtas tradīcijas un vēsturi, jūs krāšņi svinēsiet tradicionālos svētkus un ar mīlestību nesīsiet tālāk savas bērnības paražas.

Brīdinājums: atcerieties, ka īstā dzīve notiek tagad, nevis nākotnē. Plānot ir labi, taču vajag arī izbaudīt savu pūliņu augļus.

Kāzas Ūdensvīra zīmē (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīra pārus vislabāk būtu aprakstīt kā neparastus, neikdienišķus un modernus. Protams, jūs esat viens otra labākais draugs, taču vienlaikus jums ir arī vesels lērums labu paziņu, ar kuriem kopā rīkot ballītes un doties izklaidēties. Jums patīk būt sabiedrībā! Lai cik labi draugi būtu jums apkārt, ir svarīgi saglabāt privāto zonu, kurā vieta tikai jums abiem.

Kāzas Zivju zīmē (19. februāris – 20. marts)

Zivis ir radošuma, fantāzijas, romantikas un iztēles valdnieki. Jūsu savienība neapšaubāmi ir slēgta debesīs – varat paļauties uz atkārtotiem laulības solījumiem un gadadienu svinībām visromantiskākajā gaisotnē. Nezaudējiet saikni ar realitāti! Romantiski ceļojumi mēdz būt visai dārgi; pirms svinēt kārtējo gadadienu, aprēķiniet, vai pēc tam paliks līdzekļu, lai spētu sagaidīt nākamo.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.