-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Ko vēl vari sagaidīt martā?

 

Vai esi domājusi cik saulaini un sievišķīgi norisināsies turpmākās marta nedēļas? Uzzini to izlasot savu marta horoskopu! 

 

Vērsis – Pēdējā laikā savā darbā ieguldi pārāk daudz pūles, padomā vai apkārtējie cilvēki to maz novērtē. Tas tev palīdzēs ietaupīt krietnu devu enerģijas. 17. marts būs tava veiksmes diena, šo dienu velti sev mīļiem un svarīgiem cilvēkiem, varbūt uzrīko ģimenes pusdienas? Šis ir mēnesis, kurā ir laiks apstāties un izvērtēt savas attiecības ar otro pusīti, ja ir kāda problēma, kura jau sen traucē tavām attiecībām tad beidzot ir pienācis laiks to kopā risināt! 

Dvīņi – Šis nav no tiem spīdošākajiem mēnešiem, būs problēmas karjeras jomā un komunikācijā ar draudzenēm, viss ko šajā situācijā vari darīt ir saglabāt mieru. Tici, ka lietas atrisināsies pašas no sevis, bet pozitīva domāšana ir viss ko šobrīd vari darīt. Pēc 15.marta tev būs jāsper kādu izšķirošu un svarīgu soli, kāds kolēģis iespējams piesaistīs tavu uzmanību romantiskos nolūkos. Līdz 24.martam vari ļauties sapņiem, jo daudzi no tiem kļūs par patiesību!

Vēzis – Drāmas un vēlreiz drāmas, šis mēnesis iespējams nav iesācies visai labi? Iespējams esi novērojusi, ka kļūšana pārāk emocionālai manāmi pasliktina situācijas? Mēs tev ieteiktu saglabāt vēsu prātu, neļaujies strīdiem darbā vai ar otro pusīti. Tev ir jāļaujas pārmaiņām, pēc 16.marta viss lēnām nokārtosies, tomēr nenāktu par ļaunu paņem pāris brīvdienas atpūtai pie dabas, tev ir jāizvēdina galva un jāatbrīvojas no negatīvās enerģijas (domām).

Lauva – Šis mēnesis būs kā neprātīgs viesulis, tevī būs daudz eneŗģijas un tu jutīsi, ka arī darbā tev veicas arvien labāk un labāk. Tomēr nesapriecājies, jo kāds gaida brīdi, kurā pieļausi kādu kļūdu. Iesakām veltīt laiku savai otrajai pusītei, kad jūs pēdējo reizi bijāt uz randiņu? Iespējams, ka šajā darba viesuli esi piemirsusi, ka tev ir arī attiecības ir pienācis laiks tām veltīt vairāk uzmanības.

Jaunava – Kāds tuvs cilvēks tevi maldina, to tu atklāsi šī mēneša beigās. Netērē laiku un enerģiju pierādot savu taisnību un liekot otram justies slikti. Aizmirsti šo strīdu un dodies tālāk, tu pārāk daudz analizē situācijas un notikumus, cilvēkus, tev ir vairāk jādomā par sevi un saviem sapņiem, mērķiem. Pievērs sev lielāku uzmanību, ja nepieciešams, tad pieraksti savas slēptākās domas, vēlmes, jo tās var piepildīties, ja beidzot nepievērsīsi tik lielu uzmanību citu viedoklim un domām. 

Svari – Laiks pārbaudīt savu attiecību kvalitāti. Remonts vai ceļojums nebūs nekāds risinājums, ieilgušajiem konfliktiem ir jāvelta pilnīga atdeve, šīs attiecību neatrisinātās problēmas kaitē tavam darbam, bet saglabā mieru, jo pavisam drīz, kas ievērojami mainīsies, esi pacietīga. Ja situāciju risināsi strīdoties, tad pamatīgi attālināsies no savas otrās pusītes. Atgādini ar savu rīcību, ka esi viņa laimes avots.

Skorpions – Tavā dzīvē trūkst balansa. Tava dzīve tevi šobrīd šūpu kā pa amerikāņu kalniņiem. Iemācies ņemt vērā arī apkārtējo viedokļus, īpaši sava vīrieša viedokli. Iesakām mēneša beigās uzrīkot ballīti kopā ar draugiem, pēc 20.marta gaidāmi kādi labi jaunumi darbā, bet tikmēr izrādi rūpes pret savu otro pusīti!

Strēlnieks – Tu esi kļuvusi pārlieku nopietna, situācijas, kuras citiem izraisa smieklus, tev šķiet muļķīgas, bet vai tā ir bijis vienmēr? Tu, iespējams, to nemani, bet ar savu attieksmi spēj pamatīgi citus aizvainot. Šis viss norāda uz pārlieku lielu koncentrēšanos darbā vai problēmu nerisināšanu, ir pienācis laiks to mainīt un atgūt savu pozitīvo eneŗģiju!

Mežāzis – Tu esi izdarījusi visu, lai beidzot gūtu virsotnes un tiktu pie algas paaugstinājuma! Šobrīd galvenais ir noticēt sev un neļauties citu sliktajiem vārdiem vai greizi raidītajiem skatieniem. Tomēr, ja tev padomā ir lieli plāni, tad tos labāk ir atklāt līdz 20.martam! Mēneša beigās baudīsi sava darba augļus, tikai nelielu pacietību! 

Ūdensvīrs – Šomēnes nepieciešams tik vaļā no visa liekā, ja tās ir toksiskas attiecības, tad beidzot saki tām “nē”, ja tas ir stresa pilns darbs un jūti, ka tevi nenovērtē, tad laiks izrunāties ar priekšnieku vai to mainīt. Neļauj naudai kļūt par šķērsli savu sapņu piepildīšanai, beidzot ir laiks būt laimīgai un veidot sev apkārt tādu dzīvi, kādu tu vēlies.

Zivs – Tavs vīrietis būs entuziasma pilns un labprāt ļausies kaislīgām spēlītēm, varbūt laiks romantiskām brīvdienām vai pat atvaļinājumam? Ir laiks būt elastīgai un izkāpt no savas komforta zonas, tas tev ārkārtīgi noderēs darbā, tu taču vari pierādīt saviem kolēģiem, ka no tevis var sagaidīt daudz vairāk, kā viņiem šķiet! Galvenais ir nežēloties, tev ir tik daudz radošu ideju, kādēļ tās beidzot nelikt lietā?

Auns – Tu pārāk maz uzmanības pievērs saviem draugiem. Kad jūs pēdējo reizi bijāt uz kafiju vai rīkojāt kādu mājas ballīti? Tev nepieciešams “ieslēgt” sevī nelielu empātiju un pievērst lielāku uzmanību apkārtējiem cilvēkiem, tu esi tik eneŗģiska, ka citi tev netiek līdzi! Mēneša beigās pievērs papildus uzmanību savām finansēm, ļoti ieteicams ir beidzot sākt plānot savu mēneša budžetu! Tādā veidā tu spēsi realizēt savu sapņus un ieceres, visa maģija slēpjas finanšu plānošanā! Tici mums, tā patiesi ir.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.