4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tavs maija/jūnija horoskops (27.05.-02.06.)

 

Auns – Gaisā jutīsi iedvesmu, vēlēsies realizēt trakas idejas. Tavas domas par mīlas dzīvi nemitīgi mainīsies, ļaujies nelielam rotaļīgumam. Tu allaž esi gatava mesties jaunos piedzīovjumos, tavs vīrietis patiesi novērtēs, ja viņu pārsteigsi, laiks rīkoties! Jūnija sākumā pavīdēs jaunas biznesa iespējas, esi vērīga.

Vērsis – Iesakam tev apmeklēt kādus jaunus kursus, iespējams, ka tev ir kāds hobijs, kuru jau kādu laiku esi nolikusi maliņā. Nedomā, ka drīksti ēst, cik vien lien, emociju uzplūdi nav domāti liekā svara gūšanai. Piedzīvojumi ārpus pilsētas tev sniegs varenu iedvesmas devu, laiks doties kādā izbraukumā un pamainīt vidi!

Dvīņi – Vai esi dzirdējusi par dažādiem intereneta kursiem vai apmācību aplikācijām? Tev noteikti ir jāapgūst ko jaunu, tev no jauna jāiedvesmojas. Kad ar otro pusīti bijāt uz randiņu? Maija beigas un jūnija sākums lieliski piederās romantikai, pastaigām un šarmantiem kino vakariem.

Vēzis – Šomēnes tu vēlēsies izbaudīt seksuālus piedzīvojumus, ļaujies savai fantāzijai. Lai veidotu attiecības, tev jāļauj piekļūt savai emocionālajai pusei, ļaujies mīlestībai un nebaidies no jūtām. Šī vasara būs visai karsta, tādēļ laiks sākt ar sevis palutināšanu, ļaujies jau sen kārotam pirkumam, piemēram, somiņai vai smaržām.

Lauva – Lutini savus mīļos, tev jākļūst nedaudz saimnieciskākai, pagatavo ģimenes vakariņas. Kad pēdējo reizi satiki savas draudzenes? Jums noteikti jādodas uz SPA un jāizrunā jaunākie notikumi, pienācis laiks vairāk iznākt cilvēkos un mazāk nodoties darbaholismam.

Jaunava – Iegādājies kādu jaunu apģērbu sava tēla paspilgtināšanai. Varbūt ir pienācis laiks teikt “jā” deju nodarbībām vai sporta zālei? Tevī mājo visai daudz eneŗgijas, pienācis laiks nolikt malā ikdienas garlaicīģo rutīnu un nodoties jauniem hobijiem, ka arī nebēdnīgam vakaram kopā ar mīļoto.

Svari – Varbūt pienācis laiks sakārtot savu dzīvokli? Tev nepieciešama jauna dvesma savā ikdienas dzīvē, piemēram, jauns dīvāns vai aizskari! Pēdējā laikā esi kļuvusi atturīga, tādēļ tev beidzot jāiemācas atbrīvoties, satiec draugus vai dodies kādā eksotiskā ceļojumā. Tu to es pelnījusi!

Skorpions – Pēdējā laikā tu esi ļoti aizņemta, tapēc šis ir brīdis, lai tu tiktos ar radiem un ieplānotu nedēļas nogali pie ģimenes. Iespējams, ka darbā izjūti daidz stresa, bet šoreiz notiekti labāk ir ļaut visam iet savu gaitu, nepārsteidzies ar lēmumiem, ļaujies mieram.

Strēlnieks – Tev jākļūst laipnākai, tavs asums un tiešums var kādu pamatīgi aizvainot. Ļoti iespējams, ka tavā dzīvē uzradīsies tava vecā mīlestība, uzklausi viņu, jo, iespējams, ka jums ir kāda cerība atjaunot savas attiecības. Ja jau esi attiecībās, tad iesakām izvēdināt galvu un saplānot kādu jauku ceļojumu, palutiniet sevi!

Mežāzis – Iespējams, ka gūsi paaugstinājumu vai papildus ienākumu avotu, tev beidzot šķitīs, ka viss mainījies uz labu, ja ieklausīsies apkārtējos, tad tiešām gaidāmas pozitīvas pārmaiņas! Nedomā, ka tev sava energija ir jātērē visos iespējamos virzienos, saglabā mieru un nepārpūlies, saudzē veselību un beidzot aizmirsti par kontroli, visam nav jānorti pēc plāna.

Ūdensvīrs – Viss tavā dzīvē ir līdzsvarā, turpmāk centies būt uzmanīgāka, neaizraujies ar aizsapņošanos, tas var tev tikai kaitēt. Piezvani sen nesatiktiem draugiem, iespējams izdosies dibināt jaunus kontaktus. Attiecībās viss būtu daudz labāk, ja tu tik bieži neļautos greizsirdībai, padomā par to!

Zivis – Tev patīk ar citiem dalīties un visiem atrast laiku, tomēr tas nav pareizi, jo reizēm tu par sevi mēdz aizmirst. Ieklausies savā intuīcijā. Ja jūti, ka patiesībā vēlies paņemt atvaļinājumu, tad rīkojies, laiks padomāt arī par sevi. Nedomā, ka tev nemitīgi jābūt perfketai, iemācies atbrīvoties, arī tu esi tikai cilvēks.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.