6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tavs brīvdienu horoskops (15.06.-16.06.)

 

Auns – Vai ir kas tāds, par ko tu neesi pārliecināta? Tam ir kāda saistība ar tavu tuvinieku, varbūt ir pienācis laiks izrunāties? Apdomā kā tu vari padarīt savu ģimenes dzīvi komfortablāku un visiem patīkamāku, tu noteikti apzinies, ka nepieciešams ko mainīt, droši vari ko darīt lietas labā jau šajās brīvdienās. Neuztraucies par apkārtējo viedokli, tam nav nekādas nozīmes, šoreiz ieklausies sevī.

Vērsis – Tev nav jābūt ekspertei, lai sniegtu padomus un iedvesmotu savus draugus. Pienācis laiks vairāk paļauties uz sevi un ļauties savām sajūtām, ja jūti, ka kāda cilvēka stāstītais nav gluži patiesība, tad paļaujies uz saviem instinktiem. Turpini iedvesmot citus un neļaujies negatīvu, neapmierinātu cilvēku aurai, viņu problēmām nav jākļūst par tavām.

Dvīņi – Tu savā karjerā vēlies izaugsmi. Vai esi pārliecināta, ka darbā varētu saņemt algas paaugstinājumu? Iespējams, ka tu cel sapņu pilis, kuras šajā darba vietā nekad nepiepildīsies. Iespējams, ka tev šobrīd šķiet, ka notikumi nevirzās godīgi, tomēr atceries, ka tikai tavās pašas rokās ir iespēja ko mainīt un pierādīt citiem, ka spēj sasniegt karjeras virsotnes.

Vēzis – Iespējams, ka tev šobrīd ir vairāki neatbildēti jautājumi, tomēr atceries, ka visu nevar uzreiz atrisināt, visam ir nepieciešams laiks. Nesasteidz notikumus, nepieprasi no sava partnera neiespējamo un jaunās attiecībās nepārspīlē ar savu noteikumu uzstādīšanu, ļaujies laikam, tas visu saliks pa plauktiņiem, tava iejaukšanās var tikai visu sabojāt. 

Lauva – Vai jūti, ka tava zemapziņa cenšas ar tevi sazināties? Klausi savu intuīciju un uzticies savām iekšējām sajūtām. Ja jūti, ka vēlies ko paveikt tad rīkojies, tomēr ņem vērā, ka tev arī jājūt, kurš brīdis būtu piemērotākais. Laiks ir īpaši piemērots, lai atklātu savas jūtas, pārceltos uz jaunu dzīves vietu vai beidzot pavaicātu algas paaugstinājumu. Tu to vari!

Jaunava – Laiks izrauties no rutīnas un satikt savus draugus pastāv liela iespēja, ka šobrīd kādai no savām draudzenēm esi ļoti nepieciešama. Piespied sevi vairāk socializēties, jauni kontakti tev noderēs! Atceries, ka tev vienmēr nav dedzīgi jāaizstāv savi uzskati un ieradumi. Pieņem, ka katrs esam citādāks un mācies tajā saskatīt labo. Ja esi otrās pusītes meklējumos, tad sīs brīvdienas ir īstais laiks, lai ar kādu iepazītos.

Svari – Ja tev nepieciešama kāda palīdzība, lai sasniegtu savu mērķi, tad noteikti nevajadzētu kautrēties, vaicā pēc šīs palīdzības! Ja vaicā pēc citu palīdzības un dalies ar savu vīziju, tas tikai norāda, ka tev ir nopietni nolūki un no tā nekādā gadījumā nevajadzētu kaunēties. Atceries, ka tev nepieciešama motivācija, tādēļ šobrīd izvairies no skeptiskiem cilvēkiem, kuri netic tavām nākotnes iecerēm, šobrīd koncentrējies uz pozitīvo.

Skorpions – Kad tu pēdējo reizi ļāvies savam hobijam vai ieplānoji kādu nākotnes braucienu? Tu pārāk daudz ļauj vaļu citu domām, citu uzspiestajiem “pienākumiem”, tev ir jāvelta laiks sev, tu nedrīksti nemitīgi sevi atstāt otrajā plānā, tas nav pareizi! Neļaujies iekšējai balsij, kura tev nemitīgi saka, ka izklaides un hobiji ir tikai laika iesniekošana, tā tas nav! 

Strēlnieks – Kad runa ir par tavām vēlmēm un ambīcijām, tu nedrīksti sēdēt malā un noskatīties uz notiekošo! Iesaisties un piedalies! Tava problēma ir tā, ka tu mēdz sēdēt un gaidīt, kamēr lietas nāk pie tevis, taču tā vietā tev savi mērķi ir jādara zināmi! 

Mežāzis – Drosmīga diskusija ar savu partneri ir tieši tas, kas ir vajadzīgs. Nenoslāpē sava partnera entuziasmu. Pat ja jūs esat vienīgais pieaugušais istabā, jums nevajadzētu visu uztvert tik kritiski. Dod savam iekšējam pieaugušajam atvaļinājumu un atbrīvo iekšējo bērnu!

Ūdensvīrs – Tu neesi vispraktiskākais cilvēks, kad runa ir par naudu, taču saskaņā ar tavu nedēļas nogales horoskopu, tu varēsi izmantot iespēju nopelnīt ar vienu no jūsu radošajām idejām. Tas var ietvert mākslu, skaistumu, modi vai mistiku. Tas var šķist mazliet biedējoši – lūgt samaksāt par talantu vai pakalpojumu, ja jūs to vēl neesat iepriekš publiski piedāvājis, bet neļauj tam tevi apturēt.

Zivis – Tev nevajag sekot citiem, lai gūtu prieku un izklaidētos. Un noteikti neklausiet citu iegribām. Tev pašai ir lieliskas idejas, kā jautri un kvalitatīvi pavadīt nedēļas nogali. Velti laiku kādam savam hobijam, ar kuru esi apsēsta vai arī pavadi laiku ar otro pusīti, bet ar nosacījumu, ka abi vēlaties pavadīt šo laiku tieši tā!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.