5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: Uzzini, kāda krāsa tavai zodiaka zīmei ir piemērotākā

 

Katra zodiaka zīme ir unikāla. Tu būsi pārsteigta, bet tas, kādu krāsu vidē tu apgrozies, ietekmē to, kā tu jūties. Krāsu izvēle interjerā ir ļoti nopietns solis. Lūk, ko saka horoskops:

Auns – rozā. Daudzi rozā krāsu uzskata par nenopietnu. Bet zvaigznes saka, ka tā dinamiskajiem un sabiedriskajiem Auniem ir ļoti piemērota. Siltums, mājīgums un spilgtums – viss ir atkarīgs no krāsas toņa. Tieši Aunus šī krāsa paglābs no pelēcīguma un garlaicības. Tāpat Auniem tuvi ir oranžie un zeltītie toņi.

Vērsis – melna. Spītība ir Vērša mīļākā emociju izpausmes forma. Vismaz daudzi tā domā… Patiesībā drosmīgajiem un izlēmīgajiem Vēršiem ir savs skats uz dzīvi, kuru viņi saglabās līdz pēdējam elpas vilcienam. Tieši melna krāsa Vērsim dāvā enerģiju. Līdzīgs efekts ir arī brūnai un bēšīgai krāsai.

Dvīņi – dzeltena. Dvīņiem pareizo interjera krāsu izvēle ir īpaši svarīga. Šie cilvēki ir ļoti mainīgi, un tādas ir arī viņu vēlmes. Saulainas krāsas aktīvajiem un enerģiskajiem Dvīņiem ir piemērotākās. Tāpat labi derēs arī gaiši zilie toņi. Šādā mājoklī Dvīņi jutīsies ļoti labi.

Vēzis – gaiši zila. Vēži ir lieli mājās sēdētāji, un šāda nomierinoša krāsu gamma viņiem nāks par labu. Tāpat labi piestāvēs un nomierinās gaiši violetie jeb ceriņu toņi.

Lauva – violeta. Šķiet, ka Lauva var iedvesmot un „inficēt” ar savu vēlmi pēc greznības jebkuru. Tieši violetā krāsa mājoklī rada greznu noskaņu, kura ir tik ļoti nepieciešama Lauvai.

Jaunava – bēšīga. Arī krēmīgie un plūmju toņi Jaunavai sniegs pašpārliecinātību. Viņu „perfektajā” pasaulītē viss notiek tieši tā, kā Jaunavair paredzējusi, tāpēc šādas krāsas Jaunavu iedvesmos jaunām idejām un dāvās viņām mieru un spēku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.