6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Labāko draudzeņu horoskops, kurām var uzticēties?

 

Draudzene – Auns

Labi, jo tā vienmēr palīdz pirmā. Viņa nekad neko nevelk garumā. Viņai viss ir tagad  un uzreiz. Karsts un atvērts cilvēks. Slikti, jo nekad neko nevelk garumā, ka viss ir tagad un uzreiz. Un vienmēr nepareizā laikā, kā piebilst viens, manu AUNU, bijušais vīrs. Ļoti, ļoti neiecietīgas.

Izlūkos. Nu, ja es dotos ar draudzeni AUNU izlūkos, tad domāju, ka mēs atstātu daudz pēdu – uzspridzinātu ko lieku, vienkārši, ja nu kas. Viņa neatstātu man izvēli, un mums nāktos paņemt kādu “gūstekni”, pat ja tas mums nebūtu nepieciešams. Nepamanītas mēs nebūtu aizgājušas. Uz mums šautu. Viņa lūgtu: “Piesedz!” Ja mani ievainotu kājā, viņa liktu man pārvietoties rāpus, izsakot uzmundrinājuma vārdus, bet “gūstekni” nepamestu. Pilnīgi iespējams, ja mēs atgrieztos, mums piešķirtu Valsts Vadoņu zīmi, bet es klibotu un stostītos visu atlikušo dzīvi.

Draudzene – Vērsis

Labi, jo viņa vienmēr ir līdzsvarota un mierīga. Baudīt skaistumu prot skaļi un ar entuziasmu.Slikti, ka dažreiz ļoti bremzē un šausmīgi ietiepjas.

Izlūkos.  Ja es devos izlūkos ar draudzeni VĒRSI, mēs ietu mierīgi, bet ļoti tālu. Pacietīgi sēdētu slēpņos un skaitītu garām braucošus ienaidnieku tankus. Un, ja tajā brīdī mūs kāds ieraudzītu, dēļ viņas draudzīgās sejas izteiksmes un lauku puķu pušķīša rokās, neviens neaizdomātos, ka esam izlūki. Tieši viņa, mierīgi un klusi, dotos pie tā, kurš kavē uzdevuma izpildi, un ar to pašu mieru, iedurtu ienaidnieka mugurā nazi, un vēl pieturētu, lai tas nekristu skaļi. Un, ja tomēr mūs noķertu, bet tas noteikti būtu noticis, jo viņas reakcija ir nedaudz lēnīga, viņa nevienu nenodotu. Vēl piedevām nokostu fašistam pirkstu. Bet mums tāpat nošautu.

 
Draudzene – Dvīņi

Labi, jo domā ātri, viņai ir lieliska gaume un viņa strādā pēc Staņislavska sistēmas.Slikti, jo domā ātri, viņai ir lieliska gaume un viņa strādā pēc Staņislavska sistēmas.

Izlūkos.  Ja es dotos izlūkos ar draudzeni DVĪNI, es pirms tam iedzertu… baldriānus. Jo nezināmas biedē visvairāk. Mēs sāktu iet mundri. Bet nonākot vietā ilgi strīdētos krūmos – taktikas jautājumos mums būtu nesaskaņas. Tad es piekāptos. Jo nepiekāpties DVĪŅIEM, var tikai tad, ja Jūsu rīcībā ir daudz brīva laika. Tad viņa izņemtu uz mugursomas vieglprātīgu apģērbu un pārvērstos par vieglprātīgā Fräulein. Un, kamēr es līzdama uz vēdera stiprinātu mīnu ienaidnieka ģenerāļa auto, viņa nenovērstu uzmanību ar iestudētu deju pie stieņa. Visdrīzāk no uzdevuma es atgrieztos viena pati. Un viņa būtu palikusi strādāt kā rezidents. Un viņas pēdas pazustu kaut kur Polijā.

 
Draudzene – Vēzis

Labi, jo viņa apbērs tevi ar dāvanām, komplimentiem un mīļvārdiņiem. Vienmēr gribēs ar kaut ko, lai pabarot.Slikti, ka domā vienu, saka otru, dara trešo. Lai gan, varbūt viņa domā, tieši to, ko pēc tam dara. Tāpēc, ka viņa nekad neizlaiž no spīlēm to, uz ko bija mērķējusi.

Izlūkos. Ja es devos izlūkos ar draudzeni VĒZI, es neatgrieztos. Viss bija atrunāts sīkākās detaļās – viņai būtu mest granātu pirmās mašīnas priekšā, man būtu jāšauj uz otru mašīnu. Viņai būtu jāpiesedz mani, kamēr es pārskrienu pāri ceļam. Un mēs kopā pazūdam mežā. Bet patiesībā, granātu viņa nemest, mašīna neapstājas. Es šauju pa braucošo mērķi, un netrāpu. Viņa skrien uz manu pusi, pa ceļam skaidrojot, ka viņa nevarēja izraut granātas riņķi, un domāja, ka es šaušu uz pirmo auto, bet es nez kādu iemeslu dēļ to neizdarīju, bet viņa bija pārliecināta… vienalga par ko. Mēs saņemas šāvienu mugurā.

 
Draudzene – Lauva

Labi, jo viņa ir uzticama kā klints. Cēla kā zelts. Un nekad nekoķetē. Karalienei tas  nepiestāv. Slikti, jo kopā ar viņu nevar izmantot savas vājības. Sirdsapziņa neļaus. Blakus karalienei paliek tikai favorītes.

Izlūkos. Ja es dotos izlūkos ar draudzeni LAUVU, mēs paveiktu neiespējamo. Uzdevumu, mēs, protams, izpildītu bez problēmām. Bet vienkārši aizgājuši nebūtu. Ja jau esam atnākušas. Ko tur krāmēties ar sīkumiem. Tāpat ienaidnieku štābs pa rokai, bet mēs tikai dzelzceļu nomīnējām. Mēs tiktu klāt arī štābam. Viņa izņemtu no matiem spraudi, un purinot matus, kā šampūna reklāmā, dotos uz durvju pusi, kur stāv sargi. Tie, kā reklāmā, atkārtu žokļus un pat nepadomātu viņu apturēt, jo gribētu vēl kādu laiku viņu pavērot. Un tad sāktos burzma. Varoņu titulu mums piešķirtu pēc nāves. Bet štābs būtu likvidēts.

 
Draudzene – Jaunava

Labi, ka viņas palīdzība nav emocionāla, bet reāla. Viņu grūti piemuļķot – viņa ir analītiķis un nenomierināsies un nepārtrauks analīzi, ja sirdī iezagušās šaubas.Slikti, ka visas jūsu pumpiņas pamanīs, ieteiks, ar ko ārstēt. Būtu labāk klsējusi.

Izlūkos. Ja es ietu, izlūkos ar JAUNAVU… Mēs tiktu galā. Tieši viņa pārsētu manas brūces. Tādas noteiktu būtu, jo rīkoties pēc apstākļiem – tas nozīmē atteikties no sākotnējā plāna. Ja kaut kas noietu greizi, plāns būtu jāmaina uz vietas. Bet mēs vienojāmies līdz sīkākajām detaļām. “Nu, mēs taču vienojāmies! Vai ne tā? Galu galā,
tev bija jāmet granāta! Tāpēc es gaidīju, kamēr tu to metīsi.” Viņa tā runātu visu ceļu, kamēr stieptu mani pičpaunā.

 
Draudzene – Svari

Labi. Ar viņu, kā teātrī – viena cilvēka teātris nebeidzas nekad. Viņa ir brīnišķīgs stāstnieks un ļoti jūtīgs cilvēks.Slikti, jo viņa aizraujas reizēm par daudz. Un viņa pat pati neapzinās cik ļoti. Melo un nesarkst.

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni SVARIEM, mēs noteikti atgrieztos. Un neko neuzlaistu gaisā. Mēs visu izdarītu civilizēti. Mēs pasēdētu restorānā ar vajadzīgie cilvēkiem. Dzimtenes labā paveiktu visu, kas būtu vajadzīgs. Uzzinātu visu, kas būtu nepieciešams. Un no rīta ar automašīnu mūs atvestu uz turieni, no kurienes būtu vistuvāk līdz savējiem. Ir iespējams, ka mēs neatnāktu vienas. Astē būtu atvedušas likvidatoru vienību.

 
Draudzene- Skorpions

Labi, jo viņai ir nopietna attieksme pret dzīvi. Principiāli nenēsā rozā brilles.Slikti, jo viņa ir daudz spēcīgāka, nekā nepieciešams. Viņa – egocentriska.

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni SKORPIONU, mums pēc uzdevuma izpildes būtu daudz grēku. Mēs būtu nežēlīgi galinājuši sargus pilnīgā tumsā. Zobus sakoduša, stabili tuvotos mērķim. Es nemanot būtu sākusi izpildīt viņas komandas. Bet, kā beigtos šī piedzīvojums, es nezinu, esmu gandrīz pārliecināta, ka draudzene Skorpions humāni ielaistu lodi man pierē, ja es būtu ievainota vēderā.

 
Draudzene – Strēlnieks

Labi, jo ir ļoti optimistiska, jautra un piedzīvojumiem bagāta tādā mērā, ka tas jau ir slikti.

Izlūkos. Ja es ietu izlūkos ar draudzeni STRĒLNIEKU, mēs gan būtu nogāzuši podus. Mēs, protams, būtu ko aizmirsuši, piemēram, lodes. Un varbūt, pat kartes. Ilgi pat to uzjautrinātos. Rīkotos pēc atmiņas un intuīcijas. Es būtu bļāvusi ienaidniekiem, “Gulties!” Un mest akmeņus. Un viņa sistu tiem pa galvu ar bomi no aizmugures. Mēs mestu smiltis acīs. Un ienaidnieku snaiperis, protams, nebūtu trāpījis viņas sirdī, bet medaljonā uz ​​krūtīm.

 
Draudzene – Mežāzis

Labi, ka ar viņu notiek viss tas, kas nenotiek ar mani. Ka viņa stāstījumam piešķir garšu. Un tāpēc, es zinu, ka neiespējams ir iespējams, tikai nepieciešams, lai būtu mērķis, un tad jāiet uz to.Slikti, jo tā viņa var nejauši iedvest mazvērtības kompleksu.

Izlūkos. Ja es dotos izlūkos ar draudzeni MEŽĀZI, es būtu ļoti nogurusi. Es neesmu tik izturīga un skriet pa purviem ar automātu ilgu laiku nevarētu. Viņa, protams, mani gaidītu un nedusmotos. Tad mēs visu būtu sistemātiski, pēc kaut kādas īpašas shēmas nomīnētu, un ne reizi nebūtu kļūdījušās. Un, ja viņu nejauši notvertu, un es nebūtu pamanīta, viņa nekad mani nenodotu. Un, ja viņu spīdzinātu, viņa mēģinātu atslābināties un gūt baudu. Kā es to visu zinātu? Viņa to man izstāstītu pati. Galu galā, es būtu devusies viņu atbrīvot.

 
Draudzene – Ūdensvīrs

Labi, ka ar viņu vienmēr ir interesanti un neparasti. Unikāli ir tas, ka pie viņas sievišķīga skaistuma, viņai pilnīgi nav sieviešu viltības.Slikti, ka viņas hobijs bieži pārvēršas mānijā.

Izlūkos. ja es dotos izlūkos ar draudzeni Ūdensvīru, adrenalīna mums pietiktu. Man katru reizi, sirds būtu papēžos, kad viņa kāptu ārā no tranšejas pilnībā augumā un ietu runāt ar civiliedzīvotājiem. Viņa, iespējams, ietu runāt pat ar ienaidnieka virsniekiem, kuri nevēlētos laist viņu prom. Galu galā, ar viņu ir tik interesanti! Viņa izstāstītu visiem par katra karmu. Un tad, kad to interese sasniegtu kulmināciju, viņa piebērt to glāzēs indi. Biedējošu domāt, ka es būtu iejaukta šajās aktivitātēs un sēdētu blakus, kā uz adatām. Mani atklātu. Viņu – nē.

 
Draudzene – Zivs

Labi, jo viņa ir visvairāk piemērota un pielāgota mainīgajiem apstākļiem. Nav brīnums, ka tā ir zodiaka pēdējais -modernizētais modelis.Slikti, jo ir pārāk piemērota man. Bet uztrauc viena lieta – ja spogulim atvēzē roku, tas atbild ar to pašu. Vai mēs varam pieņemt spoguli par savu labāko draugu?

Izlūkos. Ja es dotos izlūkos ar draudzeni Zivi, mēs ļoti daudz smietos. It īpaši atpakaļceļā. Pirmkārt, pa ceļam uz ienaidnieka štābu, viņai iespējams, atrastos draugi, kuri iedotu mums visus slepenos dokumentus. Otrkārt, kāds no virsniekiem izrādītos viņas attāls radinieks. Sakars protams kompromitējošs, bet dotajā momentā noderīgs. Viss būtu izdarīts mierīgi, bez pirotehnikas un specefektiem uz personiskām attiecībām un savu šarmu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.