1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: 3 harmoniskākās horoskopa zīmes

 

Zināms, ka zodiaka zvaigznāja zīme, zem kuras cilvēks dzimis, spēj spēcīgi ietekmēt cilvēka raksturu, arī likteni. Pēc vairākiem pētījumiem ir izdalītas 3 horoskopa zīmes, kuras ir visharmoniskākās un laimīgākās.

Ūdensvīrs

Šī horoskopa zīme šajā sarakstā nav nokļuvusi nejauši. Ūdensvīriem bieži ir vieglprātīga attieksme pret dzīvi, viņi nevis pārdzīvo par dažādiem niekiem, bet grābj dzīvi pilnām karotēm. Ūdensvīri tiecas pēc neskaitāmām dzīves baudām. Šīs personības nav piesaistītas pie vienas vietas, viņiem ir daudz draugu un daudz piedzīvojumu, vairāk nekā jebkurai citai zodiaka zīmei. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka Ūdensvīri ir attīstītas un gudras personības dažādās jomās un, kopumā ņemot, Ūdensvīri ir arī ļoti komunikabli cilvēki. Visas šīs īpašības kopā ņemtas padara Ūdensvīrus par laimīgiem cilvēkiem.

Dvīņi

Pirmo vietu un pašu laimīgāko zodiaki zīmi ieņem Dvīņi. Tas tādēļ, ka šīs zīmes pārstāvji apvieno sevī izsmalcinātību, spēku un dzīvesprieku, kurš piemīt Lauvām, kopā ar bezrūpību un komunikabilitāti, kura piemīt Ūdensvīriem. Tiem, kuri dzimuši zem šīs zīmes, piemīt viena lieliska īpašība, kuru nav citām zīmēm – viņi ir brīvi. Šajos cilvēkos kombinējas brīvība no aizspriedumiem, brīvība no kompleksiem, no citu ietekmes un pašu ieradumiem. Turklāt tieši Dvīņu pārstāvji ir tie cilvēki, kuri savā dzīvē izmēģinājuši visas iespējamās baudas, no saraksta izvēloties tās, kuras viņiem sagādā bez maz vai pārdabisku prieku. Lielākoties Dvīņi ir laimīgi cilvēki un galvenais – viņi ir gatavi dalīties šajā laimē ar apkārtējajiem.

Lauva

Domājams, ka tas nav nekāds pārsteigums – redzēt Lauvu šajā sarakstā. Šīm burvīgajām būtnēm padodas praktiski viss, kam viņas ķeras klāt. Lauvas ir pārliecinātas, pašpietiekamas, godīgas un ar plašu redzesloku, šo īpašību dēļ ap Lauvām vienmēr ir lielas cilvēku masas, uz kuru rēķina Lauvas var pašrealizēties, kā arī kontrolēt šos cilvēkus. Lauvas ir patiesi estēti un gardēži. Šīs zīmes pārstāvji izbauda visu izsmalcināto, dārgo un kvalitatīvo, tādēļ dzīvē tiecas sasniegt visus iespējamos augstumus un parasti tos arī sasniedz. Sajūsmināti skati un glaimi no citu puses dara šīs zīmes pārstāvjus laimīgus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.