1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tiks slēgts Bekingemas pils: Karaliene Elizabete II tajā kādu laiku neatgriezīsies! (+VIDEO)

 

Lielbritānijas karaliene Elizabete II karantīnas laiku Covid-19 pandēmijas laikā pavada prom no Bekingemas pils. Karaliene savā oficiālajā rezidencē atgrīzies tikai tad, ka koronavīrusa draudi samazināsies, šobrīd tajā nav droši atrasties.

Elizabete II atrodas Vindzoras pilī kopā ar savu vīru, princi Filipu. Pāris Bekingemas pili pameta marta vidū. Šobrīd ir pieņemts lēmums Bekingemas pili slēgt vismaz līdz rudenim! Pilī plānotie pasākumi, ieskaitot tradicionālo svētku parādi “Trooping the Colour” ir atcelti. Laiks, kuru karaliene nepavada Bekingemas pilī ir kļuvis par pirmo tik ilgo periodu 68 gadu laikā, kad Elizabete II vada valsti.

Oktobrī karalienei Elizabetei II jādodas vizītē uz Dienvidāfriku, taču, vai tas notiks, nav zināms. Vasaras tradicionālajiem pasākumiem atceltas ir arī jāšanas sacensības “Royal Ascot”. “Karaliene nedarīs neko, kas var būt pretrunā ar mediķu ieteikumiem. Viņas Augstība ļoti stingri ievēro ārstu rekomendācijas,” – šādu viedokli pils izteica britu izdevumam “The Sun”.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.