3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kāds vīrietis ir tev piemērots?

 

Gandrīz katrai sievietei ir savs „sapņu vīrietis”. Viņa zina, kā viņam jāizskatās, kā jāuzvedas un kā jāizturas pret viņu. Nereti tieši pēc šādiem saviem noteikumiem sievietes savus vīriešus izvēlas. Jā, arī atkārtoti, jo katras zodiaka zīmes pārstāvēm ir kāds vienots tips, kas piesaista vairāk, nekā citi.

Jaunava

Jaunas sev meklē īstu skaistuli. Tādu, lai sirds uzreiz ietrīcas. Jaunava ir no tām sievietēm, kurām vajag pavisam nedaudz laika, lai prātā „izjauktu” vīrieša personību, to kārtīgi izanalizētu, pielāgotu savai dzīvei, atzītu par derīgu un vēl saliktu atpakaļ. Viņa zina, ko meklē. Viņa meklē misteru „perfekto”.

Svari

Svaru sievietes izvēlas vienkāršus vīriešus. Pavisam vienkāršus, jo tieši ar tādu viņas būs laimīgas. Kāpēc tā? Tas vajadzīgs viņas dvēseles līdzsvaram. Tā kā pati viņa ir smalka būtne, viņa meklē labsirdīgu vīrieti, kuram snobisms ir svešs. Viņa meklē kādu, par kuru varēs parūpēties, jo viņš taču ir ļoti labs cilvēks – laicīgi mūs mājās, ar draugiem apkārt lieki nestaigās, nocels kaķi no koka…

Skorpions

Skorpionu sieviete izvēlas sev sarežģītu vīrieti. Tādu, kas nav kā visi. Nereti arī tādu, no kura citas sievietes izvairās un bēg. Tas tāpēc, ka spēcīgajam Skorpionam vajag izaicinājumus un kādu, kas būs viņas straujajai dabai līdzvērtīgs.

Strēlnieks

Strēlnieku sieviete vienmēr izvēlēsies vīrieti, ar kuru viņai būs interesanti. Tādu, ar kuru dzīve būs nebeidzama ballīte ar piedzīvojumiem, smiekliem un kūkām. Šīs zīmes pāstāves dzīve ir gana aizraujoša arī bez vīrieša, tāpēc viņa neņems sev līdzi pirmo pretīmnācēju. Viņa izvēlēsies labāko no labākajiem. Tos, par kurām citas pat baidās sapņot.

Mežāzis

Sieviete-Mežāzis varētu šķist skarba sieviete. Bet tikai no ārpuses. Iekšienē viņa ir vienkārša sieviete, kurai ir vajadzīgs vīrietis, kurš spēs saprast viņas jūtas. Tikai problēma var būt tajā, ka šādam vīrietim būs arī jāskaidro viss pārējais – kā pelnīt naudu, kā iepirkties un kā plānot savu dzīvi. Sievietei-Mežāzim patīk sadzīves lietas kontrolēt un mudināt vīrieti sasniegt vairāk. Viņai vajag vīrieiti, kuru var izveidot par tādu, kāds viņai ir vajadzīgs.

Ūdensvīrs

Sieviete-Ūdensvīrs meklē sev lielu saimniekotāju. Viņa ir pārliecināta, ka pasaule ir skaista vieta, un pilnai laimei no tās vajag izvākt visu, kas ik dienas Ūdensvīram traucē – mājas darbi. Tieši tāpēc sieviete-Ūdensvīrs labprāt uzticētu šos darbus savam vīrietim, kurš spētu darīt visu: pelnīt naudu, nomainīt spuldzes, pagatavot vakariņas un vēl kaķim nagus apgriezt. Nedrīkst aizmirst arī modināšanu no rītiem. Jā, Ūdensvīram vajag vīrieti-modinātāju.

Zivis

Sievietes-Zivis izvēlas gādīgus vīriešus. Taču tas pārsteidz apkārtējos, jo ap Zivīm vienmēr peldas īstas haizivis – miljonāri, aristokrāti un vadītāji. Zivis gan viņus neievēro un izvēlas mazāko zivtiņu okeānā, un tad citi jautā: „Ko viņa tajā vīrietī ir saskatījusi?” Bet Zivs ir atradusi vīrieti, kurš kļūs viņai par otru mammu, kurš nēsās viņu visu dzīvi uz rokām, aprūpēs, pabaros un vēl paslavēs. Arī visu citu viņš darīs, bet Zivs skaisti izrādīs savas kaprīzes.

Auns

Aunu sievietes izvēlas vīriešus, kurus nav kauns izvest sabiedrībā – gudrus, inteliģentus, laipnus un ar lielisku humora izjūtu. Skaists, bagāts, „ideāls”– tādu vīrieti Aunu sievietes nevienai citai neļaus iegūt. Viņas pirmās stāvēs rindā uz viņa sirds iekarošanu. Interesanti ir tas, ka tieši Auns spēs šādu vīrieti nocelt no viņa augstumiem un iemācīs viņu būt cilvēcīgākam.

Vērsis

Vēršu sievietes izvēlas vīriešus, kuri ir iekļauti Sarkanajā Grāmatā. Izmirstošs tipāžs… Nē, viņa nemeklē sev kārtējo trofeju. Viņa vēlas par šo cilvēku parūpēties, jo pats viņš to neprot. No vienas puses tas ir par sevi pārliecināts vīrietis, bet no otras puses – pilnīgs muļķis. Tāds īpašību kokteilis apreibinās citas sievietes, bet ne Vērsi. Viņa zina, kā ar šādu vīrieti tikt galā. Viņa būs tā, kas centīsies viņu motivēt, jo tā viņai dzīvot ir jautrāk.

Dvīņi

Dvīņi izvēlas sev noslēpumainu vīrieti. Vismaz citām viņš ir noslēpumains, taču Dvīņu sieviete ir apķērīga, tāpēc redz viņam cauri. Viņa arī uzskata, ka liela daļa vīriešu ir garlaicīgi. Tāpēc arī izvēlas tādu, kuru vajag „atkost”. Viņa tic, ka aiz visiem noslēpumu mūriem slēpjas interesants vīrietis, kuru var mīlēt un izzināt. Ja viņa saprot, ka viņš tomēr pieder pie tiem garlaicīgajiem, tad dodas meklēt sev jaunu „cieto riekstu”.

Vēzis

Labākais vīrietis sievietei-Vēzim ir tas, kuru iekāro citas sievietes. Kuras sapņo par kopīgiem bērniem ar viņu. Nē, nē, sievietei-Vēzim nevajag, lai viņu apskauž. Viņai nepatīk pārlieku liela uzmanība, taču to var paciest, ja līdzās ir īsts „tēviņš”, ar kuru saistīt savu dzīvi un dibināt lielu ģimeni.

Lauva

Lauvas vīrietim ir jābūt pārākam it visā, taču viņš nedrīkst būt pārāks par pašu sievieti-Lauvu. Viān vīrieti nemeklē un neizvēlas. Viņa tic, ka vīrietim paveicas, ja viņš var būt kopā ar viņu. Viņa arī nemeklē sev karali. Viņa meklē kalpu, kuru var izaudzināt par karali un pēc tam pamest. Tad viņa atkal meklēs sev kārtējo eksperimentu. Sieviete-Lauva ir forša būtne, kura vīrietim iemācīs visu to, ko prot pati.

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.