1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Princis Harijs jau sen vēlējies pamest britu karaļnamu! (+VIDEO)

 

Megana Mārkla un princis Harijs ir oficiāli parakstījuši savu atteikšanos no pienākumiem britu karaliskajā ģimenē 31.martā. Līdz šim brīdim publiski nav pausts viedoklis, kādēļ pāris ir pieņēmis šādu lēmumu. 

11.augustā tirdzniecībā nonāks biogrāfiska satura grāmata “Harry and Meghan and the Making of Modern Royal Family”, kas veltīta Saseksas hercogu dzīvesstāstiem. Grāmatas autori ir Omīds Šorbijs un Karolīna Djurāna, kuri izskaidro šo notikumu, kas bija viens no skaļākajiem britu karaliskajā ģimenē. Autori, rakstot šo grāmatu, tikušies gan ar britu karaliskās ģimenes locekļiem, gan Meganas un prinča Harija draugiem un citiem viņiem pietuvinātiem cilvēkiem.

Grāmatu varēs iegādāties un lasīt jebkurš, jānogaida nepilni divi mēneši! Viens no avotiem, kas grāmatā paudis savu viedokli apgalvo, ka Saseksas hercogi savu aiziešanu no britu karaliskās ģimenes plānojuši jau ļoti sen – vēl pirms kāzām: “Pirmo reizi par atteikšanos no pienākumiem karaliskajā ģimenē viņi apdomāja vēl tad, kad nebija precējušies. Viss tas ir tāpēc, ka princis Harijs ilgu laiku šajā ģimenē ir juties ārkārtīgi nelaimīgs. Viņš jau attiecību sākumā bijis godīgs un pavēstijis Meganai, ka nevēlas būt daļa no britu karaliskās ģimenes, viņš vēlas citādu dzīvi. Viņš cilvēku atmiņās nevēlas būt tikai “Princis Harijs” viņš vēlas palī∂zēt cilvēkiem un dzīvot normālu ģimenes dzīvi, kurā nebūtu tituli un strikti noteikumi.

Lēmumu par aiziešanu ir izdarījis tieši Harijs. Tieši šī iemesla dēļ viņš ļoti sāpīgi reaģē uz pārmetumiem, kas tiek izteikti Meganai Mārklai! 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.