2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Izveido ideālo garderobi, atbilstoši tavai horoskopa zīmei!

 

Katra no mums dod priekšroku tādam vai citādam ģērbšanās stilam. Viena izvēlas spīdīgas un spilgtas kleitas, cita ģērbjas pēc pēdējām modes tendencēm, vēl cita izvēlas nezūdošo klasiku, bet daļai sieviešu ir teju vienalga, ko valkāt. Taču – lai tērpi tevi ne tikai izdaiļotu, bet arī veicinātu psiholoģisku komfortu, ir vērts ņemt vērā piederību konkrētai zodiaka zīmei.

AUNS

Sievietēm, kas dzimušas enerģiskajā Auna zīmē, piestāvēs dinamiski un ērti tērpi no pēdējām modes kolekcijām vai arī stingri ieturēts klasiskais stils. Tas lieliski izskatās un atbilst vairākām viņu rakstura īpašībām.

Ideāla izvēle būs tērpi, kuros var doties gan uz darbu birojā, gan uz saviesīgu pasākumu, jo Auna zīmes sievietes dzīve ir tik neparedzama, ka viņas pašas dažkārt nezina, kur dienas beigās nonāks.

Daudzām šīs zodiaka zīmes pārstāvēm patīk mazas uz auduma uzšūtas detaļas un dažāda veida bižutērija, kas ne tikai nav harmonijā ar viņu iekšējo pasauli un ārējo tēlu, bet bieži izskatās bezgaumīgi. Tāpēc labāk dot priekšroku gludiem tērpiem bez apdares un diezgan lielām rotām no pusdārgakmeņiem.

VĒRSIS

Vērša zīmes sievietēm ieteicams izvēlēties tērpus no dabiskajiem audumiem. Atsakies no sintētikas – uz to slikti reaģē tava āda un tava iekšējais „Es”. Apģērbam, ko tu valkā, jābūt elegantam, bet arī ērtam. Viss, kas apgrūtina asinsriti, nav domāts tev.

Tā kā tev nepatīk šķiesties ar naudu, nepērc modernu apģērbu, kas nākamajā sezonā vairs nebūs aktuāls. Savu garderobi izveido tā, lai no vairākiem pamata apģērbiem varētu izveidot dažādus tēlus. Neaizmirsti par šallēm/lakatiem – tie atdzīvina jebkuru tērpu un padara tevi pievilcīgāku.

DVĪŅI

Dvīņu zīmē dzimušajām sievietēm patīk sajust un demonstrēt savu oriģinalitāti, taču viņas bieži pieviļ gaume. Tāpēc – pirmkārt, šīm dāmām regulāri būtu jāvēršas pēc konsultācijas pie profesionāliem stilistiem, un, otrkārt, jāvalkā autoru darināti apģērbi, kas tapuši ne vairāk kā trijos eksemplāros. Izvēlies pārbaudītas vērtības!

Šīs zīmes pārstāvēm ideāli ir piemērots etniskais stils, vēlams viegls un gaisīgs. Viņām, protams, patīk eksperimentēt, taču labāk būs, ja, izejot sabiedrībā, viņas piesaistīs pozitīvu uzmanību, nevis izraisīs neizpratnes pilnus skatienus un skeptisku smaidu.

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušajām sievietēm parasti piemīt izcila gaume – brīžos, kad vajag sevi parādīt no labākās puses, viņas patiešām mirdz. Savukārt ikdienas dzīvē šīs zīmes sievietes dod priekšroku vienkāršam, bieži valkātam un ērtam apģērbam.

Lietišķajā dzīvē izvēlies klasiku un angļu stilu, kas vienmēr ir bijis un būs izsmalcinātības un lieliskas gaumes rādītājs. Turklāt tu ērti juties apģērbā, kas pasargā no ziņkārīgiem skatieniem. Tāpēc, lai saglabātu garīgo līdzsvaru, būtu jāatsakās no caurspīdīgām blūzēm un kleitām, pārāk dziļa dekoltē un īsiem svārkiem.

LAUVA

Lauvas zīmē dzimušajām sievietēm ir svarīgi mirdzēt pat tad, kad neviens viņas neredz. Tāpēc – lai vienmēr justos ērti, šīs zodiaka zīmes pārstāvēm ieteicams visu laiku ģērbties svinīgi. Darbā, mājās vai iepērkoties, sievietei Lauvai ir jāizskatās tā, it kā viņa tūliņ pat grasītos doties uz saviesīgu pasākumu.

Lauvām ideāli piemērots ir  izsmalcinātais, elegantais un daudzpusīgais franču stils un vintāžas stils. Lauvām ieteicams ikdienas tērpos izvairīties no melnās krāsas. Lai gan melna krāsa pēc zodiakālajiem rādītājiem viņām piestāv, tā negatīvi ietekmē psiholoģisko stāvokli. Lai izvairītos no depresijas, labāk dot priekšroku smilšu, dzeltenai, zeltainai, oranžai un violetai krāsai.

JAUNAVA

Jaunavām patīk pucēties. Lai justos komfortabli, viņām nepieciešams liels daudzums tērpu un aksesuāru, kas noder jebkurā dzīves situācijā.

Lai gan šīs zīmes pārstāvēm vislabāk piestāv klasika, ar to nevajadzētu aprobežoties. Bez šaubām, klasiskais stils ir prioritāte, taču vēlams, lai garderobē parādās arī jaunākās modes tendences. Jaunavām patīk uzmirdzēt supermodernos tērpos, taču tie viņām ātri apnīk, un viņas drīz vien atgriežas pie savas klasikas.

 Jaunavām ideāli piestāv baltā krāsa, kas simbolizē ne tikai tīrību, bet arī patiesību – šajā saistībā der atgādināt, ka šīs zīmes pārstāves ir ne tikai neticami tīrīgas un kārtīgas, bet bieži vien arī uzskata savu viedokli par nekļūdīgu.

SVARI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm ieteicams apvienot apģērbā vairākus stilus, cenšoties radīt harmonisku attiecību, un izvairīties no garlaicīgas un prognozējamas klasikas. Turklāt, ja tava figūra nav ideāla, ņem vērā sava ķermeņa izmērus un atturies no pārāk apspīlētiem tērpiem, bet melnās krāsas vietā dod priekšroku zilajai krāsai, kas vizuāli samazina formas.

Svaru zīmes sievietēm ieteicams izvairīties no tērpiem, kuros viņas jūtas neērti – fiziskais diskomforts ne tikai ietekmē garīgo līdzsvaru, bet arī ārējo pievilcību. Valkājot neērtu apģērbu, sieviete jūtas neglīta, un patiešām zaudē daļu sava iedzimtā šarma.

SKORPIONS

Skorpiona zīmē dzimušajām sievietēm piestāv viss. Viņas ir skaistas jebkurā apģērbā pat tad, ja ir tērpušās izaicinoši vai neatbilstoši vecumam. Galvenais noteikums, kas jāievēro šīm dāmām – vienmēr ieklausīties savā iekšējā balsī un censties apvienot ģērbšanās stilu ar psiholoģisko noskaņojumu.

Skorpiona zīmes sievietēm ieteicams neaizrauties ar melno krāsu (kuru daudzas no viņām dievina). Pirmkārt, melnā krāsa viņām nepiestāv pēc astroloģiskajiem rādītājiem, bet otrkārt, uzdzen drūmu noskaņu, kas sievietēm Skorpioniem jau tā piemīt lielā mērā. Ja tu gribi uzsvērt savu būtību, dod priekšroku violetai vai piesātinātai bordo krāsai.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimušajām sievietēm vislabāk piestāv sportiskais stils – tas ideāli akcentē viņu raksturu un pilnībā atspoguļo dinamisko dzīvesveidu. Turklāt šīs zīmes pārstāvēm ieteicams izvēlēties tērpus no mīkstiem, neburzīgiem audumiem ar daudzām kabatām un citām praktiskām detaļām.

Lieliski viņām izskatīsies arī džinsi, un ne tikai ar džemperiem un T-krekliem, bet arī arī elegantu blūzīti. Tāpat Strēlnieka zīmes sievietēm vajadzētu atcerēties, cik viņām ir gadu – ļoti bieži var sastapt dāmas pieklājīgā vecumā, kas tērpušās jauniešu stilā. Tas apkārtējos raisa neizpratni.

MEŽĀZIS

Ikdienas dzīvē Mežāža zīmē dzimušajām sievietēm ideāli piemērots ir apģērbs no dabiska auduma, kas ir praktisks un neburzās. “Casual” (“Ikdienišķs”) stils ir tas, kas akcentēs šīs zodiaka zīmes pārstāvju raksturu un palīdzēs viņām vienmēr izjust psiholoģisku komfortu.

Mežāža zīmes sievietēm labi izskatās arī vīriešu garderobes elementi – kostīmi, krekli, kaklasaites, cepures. Tas vairo viņu šarmu un padara viņas neatkārtojamas. Saviesīgiem un svinīgiem pasākumiem Mežāža zīmes sievietei ieteicams kaut kas vieglprātīgāks un sievišķīgāks, piemēram, kleitas romantiskā stilā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīmē dzimušajai sievietei ideāls ir tāds apģērbs, kāds viņas paziņu lokā nav nevienai citai, turklāt stilam nav īpašas nozīmes. Galvenais, lai šīs zīmes pārstāves savā tērpā jūtas neatkārtojamas un unikālas. Tāpēc Ūdensvīra zīmes dāmām vislabāk ir šūt apģērbu pēc pasūtījuma, vēlams pēc viņu pašu skicēm vai no audumiem, kuru krāsu viņas izvēlas pašas.

Ūdensvīra zīmes sievietēm nevajadzētu baidīties no drosmīgiem krāsu risinājumiem, tērpiem, kuri reti sastopami ārpus modes skatēm un pat pārlieku ekstravaganta apģērba. Ja šāds tērps ir labā harmonijā ar Ūdensvīra zīmes sievietes pasaules uztveri, tas arī izskatīsies lieliski.

ZIVIS

Zivīm ideāli piestāv romantiskais stils. Garas, sievišķīgas kleitas, vieglas žaketes un blūzes ir viņu garderobes pamatnepieciešamība. Dziļas krāsas neticami izdaiļo šīs zodiaka zīmes pārstāves un atspoguļo viņu patieso būtību. Veclaicīgas rotas vai vintāžas stila bižutērija papildina tēlu un padara to harmoniskāku.

Zivis ir lielas fantazētājas un bieži vien spēlē kādu lomu, tāpēc psiholoģiskā komforta labad šīs zodiaka zīmes sievietēm nevajadzētu atteikties no vēlmes ģērbties tā, kā to prasa viņu kārtējā loma. Zivīm vēlams izvairīties no vīriešu un militārā stila apģērbiem. Nemēģini izlikties vīrišķīgāka un spēcīgāka, nekā esi patiesībā. Jo sievišķīgāk tu izskatīsies, jo vienkāršāka un bezrūpīgāka būs tava dzīve.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.