1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ģimenes horoskops – 7. septembris : visu atrisināsiet ar mierīgām sarunām

 

gimene

Mierīgu un diplomātisku sarunu ceļā atrisināsiet pagātnes problēmas.
 
AUNS
Šodien dažas sīkas ģimenes problēmas var jūs novest līdz grūtsirdībai. Uzmanieties, lai šie sīkumi neiznīcina pozitīvo.
 
VĒRSIS
Vadiet ģimenes sarunas diplomātiski. Var gadīties dažas domstarpības dažādos dzīves jautājumos.  Runājiet par to, kā rīkoties turpmāk, bet neiekarstiet. 
 
DVĪŅI
Ieklausieties šodien partnera runās pat tad, ja pats liekas nedaudz svešāds. Ja viņa viedoklis atšķiras no jūsējā, tad tas var likt uz problēmu paskatīties no cita skatu punkta. Parādiet, ka jums ir svarīgs arī viņa viedoklis, ka novērtējiet viņa rūpes un uzmanību pret jums. 
 
VĒZIS
Dažas nākamās dienas būs teicamas tam, lai jūs sastādītu ilgtermiņa plānus ģimenes dzīvei. Sakārtojiet lietas tā, lai patīkamākās būtu tuvāk un ne tik patīkamās… vai vispār tām jābūt?
 
LAUVA
Šodien naudas dalīšanas diena. Vēlams kopā ar partneri sabalansēt turpmāko ģimenes budžetu, izvēloties prioritātes un otrā plāna vēlmes.
 
JAUNAVA
Šodien iestāsies skaidrība par to, kā rīkosieties tajā vai citā dzīves situācijā attiecībā pret savu otro pusi. Šeit atrast risinājumu būs vieglāk nekā iepriekš šķita.
 
SVARI
Ja stress darbā jūs sitīs ārā no līdzsvara, tad atrodiet laiku, lai domās no tā visa varētu atpūstos. Ieviešot ģimenes dzīvē jaunumus, nedienas darbā izdosies aizmirst.
 
SKORPIONS
Diena ir ideāla tam, lai sāktu plānot kaut ko grandiozu. Nav nekā tik liela, lai par to nepadomātu, tādēļ netraucējiet savai iztēlei lidot. Un tad jau vairs nav tālu, lai vēlmes iemiesotu dzīvē. 
 
STRĒLNIEKS
Pievērsiet uzmanību apkārtnei. Nav svarīgi, vai to dariet vienatnē vai ar partneri, jums izdosies nomierināties un koncentrēties turpmākajiem notikumiem.
 
MEŽĀZIS
Šodienas sarunām nav nekādu seku nākotnē, secinājumus arī nav nepieciešams izdarīt. Ja nav pārliecības par partnera jūtām, tad tiešā veidā uzdodiet jautājumus. Prātošana bez pamata jums var sagādāt problēmas.
 
ŪDENSVĪRS
Ja kādu laiku esat pazaudējusi kontaktu ar mīļoto, tad šodien atkal jutīsiet pamatu zem kājām. Izdomājiet kādu ilgtermiņa plānu, lai atkal salabtu ģimenes lokā. 
 
ZIVIS
Šodien labāk sapratīsieties ar partneri kā jebkad iepriekš. Sapratīsiet, ka otra pusīte apdomā ģimenes lietas. Tas ir labs sākums vēl stiprākām attiecībām nākotnē. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.