2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dievišķā seksualitāte: priekšspēle jāsāk vairākas dienas pirms akta

 

 

dusaSekss var iztukšot, bet var arī uzpildīt. Tā “seksuālā vingrošana”, ar kuru nodarbojas liela daļa ļautiņu, nekādi neattiecas uz patiesu mīlēšanos, kura spēj cilvēku apgaismot un sniegt kosmisku stāvokli. Kā saprast, vai ar seksu nodarbojamies tā, ka tas sniedz iespējami labāko?

Ja pēc mīlēšanās jūs jūtaties iztukšots (-a) un vēlaties gulēt – tātad jūs enerģiju esiet zaudējuši, nevis ieguvuši.

Pēc pilnvērtīgas mīlēšanās vīrietis izjūt lielu spēku pieplūdumu, viņš vēlas ko radīt. Bet sieviete – jūtas citā dimensijā, viņa ir svētlaimē, un sava veida orgasms var ilgt pat vairākas stundas. Ar šādu aktu var pietikt pat uz mēnesi! T.i., spēku un svētlaimes pēc tā ir daudz, ka atkrīt vajadzība pēc bieža seksa. Mūsu orgnisms nebūt nav piemērots biežam seksam. Tikai lai izstrādātu vienu lāsīti vīrieša sēklas, nepieciešams viens litrs asiņu. Tam organismam vajag 30 dienas.

Saskaņā ar senajām tantriskajām mācībām, vīrietim jāieiet sievietē tikai pēc viņas vēlēšanās, kad viņa iniciē mīlas spēli. Ja sieviete patiesi vēlas savu vīrieti, nevis vienkārši piespēlē viņa vēlmēm, viņa ir spējīga viņam dāvāt kosmosu un arī pati piepildās ar dievišķu enerģiju mīlējoties.

Sieviete ir deviņas reizes erotiskāka par vīrieti, tas nozīmē, ka viņai vajag daudz vairāk laika priekšspēlei, kuru vīrietim jāsāk vairākas dienas pirms akta. Parasti vīrietis ir aizņemts ar savu vēlmju piepildīšanu, viņam vienkārši vajadzīgs “vingrinājums” un viņš attiecas pret sievieti kā pret savu sajūtu apmierināšanas objektu, tāpēc viņš nevar uznest sievieti dievišķās sajūtās un nevar pats sasniegt patiesu orgasmu, kurš piepildītu viņu ar dievišķu spēku.

Taču, reiz sajutis ko tādu, viņš nebūs ar mieru uz ko mazāku! Un par viņa mērķi kļūst vēlme uznest sievieti baudas augstumos, tā kā viņas saldlaime pārnesas uz viņu pašu un caur mīlēšanos abi ieiet kosmiskās mistērijās.

Mīlas aktam jānotiek divas trīs dienas pēc tā, kad sievietei beigušās “sieviešu dienas”, viņas organisms ir attīrījies un seksualitāte pieaugusi. Vīrietis var sākt aktīvi aplidot sievieti. Viņa uzdevums – maksimāli viņu atslābināt, dot viņai izredzētības sajūtu, lai viņa pati viņu iekārotu. Labāk mīlas spēlēm atvēlēt veselu dienu.

Uztaisīt iemīļoto maltīti vienam otram, kopā ieiet vannā, ar ziedu, sveču un vīraka palīdzību radīt romantisku atmosfēru. Vīrietim jāsaprot, ka sieviete ir par viņu daudz seksuālāka, tāpēc viss viņas ķermenis ir pilns erogēno zonu, kuras “jāieslēdz”. Viņai ir svarīgi, lai viņu glāstītu, mīļotu, skūpstītu ik vietiņu, ne tikai “vajadzīgās vietas”.

Senajās tradīcijās sievieti salīdzināja ar krāsni, kuru rūpīgi jākurina. Jo akta laikā viņa paņem vīrieša negatīvo enerģiju un orgasma laikā to sadedzina sevī. Ja vīrietis ir ieinteresēts tikai apmierināt savas vēlmes un sieviete nav izjutusi orgasmu, viņš iegūs slimu un niknu sievu, kura sevī nēsās negatīvo. Tāpēc ikviena mīloša vīrieša svarīgs uzdevums ir aizvest sievieti līdz orgasmam.

Vadošā un aktīvā loma seksā ir sievietei. Viņa ir enerģija, viņa ir Šakti, viņa ir tā, kas edejo. Vīrietis ir Šiva, viņš bauda, novērojot savu Šakti. Pilnasinīgi mīlējoties, vīrietis sajūtas kā Dievs, kas rokās tur visu Visumu, kurā zibeņo un dzimst jaunas pasaules.

Orgasma brīdi sievietes apziņa saplūst ar Vēdu telpu, kas aptver visu mūsu planētu (Akāšas hronikas). Ragana jeb ВедьМа  ir tā, kas spējīga iegūt zināšanas no šīs vides (ne velti krieviski šie vārdi ir līdzīgi: Вед un ВедьМа). Vīrietis arī spēj ar smalko ķermeni “pieslēgties” sievietei viņas orgasma laikā un tad viņa iekļauj viņu svētajā laukā. Tā vīrietis, caur mīlestību uz savu sievieti, spēj sasniegt apgaismību.

Ja viņš sāks viņu uztvert kā Dievieti un attiekties pret viņu kā tādu, viņa dāvās viņam augstākās baudas stāvokli, iespēju piekļūt dievišķām enerģijām, kļūt patiesi radošam, stipram, veselam un spēcīgam. To visu var iegūt caur piepildītām mīlestības attiecībām. Mīliet viens otru visdažādākajās formās!

 

lalv

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.