8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Labākā seksa horoskops

 

seko

Pat, ja tu lasi horoskopus vien jautrībai, par astroloģiskajām saderībām noteikti pasmīkņāsi un nodomāsi – nu gan muļķības. Bet, ja nu lieliska seksa garants tomēr IR ierakstīts zvaigznēs? Mēs, protams, nesakām, ka visi mīlas un gultas jautājumi jālemj balstoties uz zodiaku, tomēr šī ķīmija nav īsti izskaidrojama, tomēr darbojas. Lūk, horoskopa zīmju lieliskā seksa saderība.

AUNS

Neatlaidīgs un izbauda agresīvu seksuālo pakļaušanu. Pie tam, patīk nevis būt par pakļauto, bet gan pašam pakļaut. Alkst tūlītēju apmierinājumu, nepatīk emocionālas spēles, bet dievina galvas masāžu un spēles ar viņa matiem.

Saderība: Lauva, Svari, Dvīņi, Skorpions

 

VĒRSIS

Sekss ir mazāk svarīgs kā sajūtas. Stimulācija svarīgāka par pašu uzbudinājumu. Smaržas, pieskārieni, skaņas. Necieš lieku enerģijas izmešanu, jebkura seksuālā aktivitāte ir balstīta uz papildus sajūtu ieguvi. Ļauj seksam atrast sevi nevis to brutāli pieprasa.

Saderība: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Mežāzis

 

DVĪŅI

Nekautrējas no savas seksualitātes, drosminieks, kas ar seksu grib nodarboties netipiskās vietās un nekautrējas par to runāt. Flirta meistars, mīl atjautīgu, seksīgu komunikāciju ar partneriem. Patīk izklaidēties seksā, izmēģināt jaunas lietas.

Saderība: Auns, Dvīņi, Strēlnieks, Ūdensvīrs

 

VĒZIS

Pieeja seksam ir jutekliska un radoša, tomēr nepieciešamas nopietnas attiecības un mīlestības pierādījums, lai ar to vispār nodarbotos. Intuitīvs cilvēks, nereti jūt, ko vēlas partneris. Kaislīgs un mīlestības pilns sekss. Ēdiena mīlestība noved pie tieksmes pēc jebkāda orāla apmierinājuma.

Saderība: Vērsis, Lauva, Mežāzis, Zivis

 

LAUVA

Saturīga un spēcīga seksa meklētājs, uzticas savam šarmam, kas kā fermenti pievilina partnerus. Viņa kompānija ir bauda, tā pat viņš ir baudas piekritējs. Kaislīgs un uzmanīgs mīlnieks, kam nepieciešama pastāvīga prasmju novērtēšana un slavēšana. Izbauda pavedināšanu un priekšspēli, viena no spēcīgākajām erogēnajām zonām – mugura.

Saderība: Skorpions, Strēlnieks, Auns, Lauva

 

JAUNAVA

Spilgtu enerģētiku, seksualitāti un jutekliskumu apveltītā Jaunava alkst pieskārienus – masāža vai vienkārši kaislīga skūpstīšanās ir lieliska priekšspēle. Patīk izbaudīt gaumīgu, godīgu un uzmanīgu seksu.

Saderība: Vērsis, Svari, Zivis, Mežāzis

 

SVARI

Viena no izsmalcinātākajām seksa zīmēm ar izcilu gaumi un delikātu jūtīgumu. Sekss ar Svariem iekļauj mentālu stimulāciju, verbālu priekšspēli. Kaislīgs flirtētājs, uzmanību pievērš tādām detaļām kā piemērotai mūzikai un skaistai apakšveļai.

Saderība: Auns, Dvīņi, Lauva, Strēlnieks

 

SKORPIONS

Kaislīgs, ārkārtīgi seksīgs un iekāres pilns, Skorpions mīl nelielu izrādi guļamistabā un neiebilst pret pakļaušanas spēlītēm ar varu un kontroli. Spēcīgas iekāres un emociju dēļ bieži vien netiek galā ar savām vēlmēm.

Saderība: Vērsis, Lauva, Skorpions, Zivis

 

STRĒLNIEKS

Maigs un uzmanīgs seksa pētnieks. Ātri kļūst garlaicīgi, tādēļ svarīga ir spontanitāte seksā. Kad brīvs, nepārspējams flirtētājs, neiebilst pret gadījuma sakariem, attiecībās mīl piedzīvojumus un jaunu lietu izmēģināšanu.

Saderība: Lauva, Auns, Dvīņi, Ūdensvīrs

 

MEŽĀZIS

Viena no seksīgākajām un jutekliskākajām zīmēm, tā pat kā Skorpions. Spēcīgā libido pamodināšanai nav vajadzīgs nekas ārkārtējs. Īpaši erogēnas zonas ir kājas un ceļi. Nepatīk publiski izrādīt pieķeršanos, bet patīk, ka viņam izrāda uzmanību, pavedina. Lepojas ar savu izturību seksā.

Saderība: Vēzis, Vērsis, Mežāzis, Jaunava

 

ŪDENSVĪRS

Viegli aizraujams, intelektuāls ideālists. Patīk tikt pavedinātam, bet ne pilnībā pakļauties un nevadīt procesu. Seksā entuziastisks un ar izcilu radošumu apveltīts, ja vien ar partneri ir arī emocionājā un garīgā saikne.

Saderība: Dvīņi, Ūdensvīrs, Strēlnieks, Jaunava

 

ZIVIS

Lieliski satiek ar visiem cilvēku tipiem, uzmanības pievēršanai nav nepieciešama agresivitāte. Romantisks, juteklisks un rotaļīgs gultā, novērtē iztēles pilnas un radošas pavedināšanas tehnikas un seksu. Vairāk rūpējas par partnera baudu, ne par savējo, kamēr vien iztēle nerimstas.

Saderība: Skorpions, Vēzis, Jaunava, Svari

 

Vai taisnība par tevi?

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.