7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vispārējais horoskops – 29. septembris : no problēmām var atbrīvoties, tās risinot

 
ziedins
Darbīga diena, talkā būs jāņem gan intuīcija, gan apkārtējie cilvēki un radinieki, lai risinātu problēmas. Galvenais, nesēdēt bezdarbībā. Panākumi gaidāmi jau pavisam drīz. 
 
AUNS
Šajā dienā svarīgi ir saglabāt atbildību un apzinīgumu. Jūs esat stratēģis, būs jāorganizē savas komandas darbs.
 
VĒRSIS
Intuīcija pateiks priekšā, kā pareizi atrisināt problēmas. Dienas lielāko daļu pavadīsiet meklējot vajadzīgos cilvēkus un risinot svarīgos jautājumus. 
 
DVĪŅI
Gaidāmas diskusijas, kuru iznākums nav zināms. Tām var būt gan konfliktējoša pieskaņa, gan arī pavisam konstruktīvs risinājums. Ja ir vēlme pēc sarunu saprātīga nobeiguma, tad jāļauj visiem izteikties.
 
VĒZIS
Veiksmīga diena. Bez grūtībām tiksiet galā ar visām problēmām gan darba, gan privātās dzīves jautājumos.
 
LAUVA
Jūsu dzīvē notiks izmaiņas. Domāsiet tikai par lielām lietām, sīkumiem nepievēršot uzmanību.
 
JAUNAVA
Lai ierādītu citiem savu pozīciju, nāksies ātri un droši rīkoties. Tas gan nenozīmē, ka jākļūst rupjam. Lieciet saprast, ka esat gatavs pildīt savus nodomus, bet bez agresijas.
 
SVARI
Aktīvi meklēsiet jaunus draugus. Iespējams, tādi noderēs nākotnē, un, iespējams, kāds no darba kolēģiem par tādu kļūs. 
 
SKORPIONS
Smalkas un īpatnējas prasības no jūsu puses šodien mulsinās apkārtējos, tādēļ radīsies iespaids, ka nevarat iedzīvoties jaunajā ģimenē, kolektīvā vai mājās.
 
STRĒLNIEKS
Šajā dienā jums nāksies reāli novērtēt problēmas, kas stāv priekšā. Iespējams, to risināšanā nāksies lūgt palīdzību apkārtējiem. 
 
MEŽĀZIS
Būsiet enerģijas un optimisma pilns, lai atvērtu sev priekšā jaunus horizontus.  Laba diena ceļojumam un izglītojošiem pasākumiem. 
 
ŪDENSVĪRS
Drīz jūsu finansiālais stāvoklis uzlabosies. Ticami, ka ienāks prātā ideja papildus piestrādāt. Šie meklējumi būs veiksmīgi, ja būs atbalsts no radinieku puses. 
 
ZIVIS
Ja šodien jārisina kāda biznesa problēma, tad to var darīt netradicionālā un radošā veidā. Parastie darbi diezin vai vedīs pie panākumiem. Dodiet apkārtējiem jaunu darba ritmu, kam pielāgoties.
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.