5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – VĒZIS

 
vezis
Dienā, kad Mērkaķis pamāj atvadas un nodod stafeti Sarkanajam Gailim, tad stafetes pārņemšanas brīdī tiek iedots zvērests: Vēži visu gadu būs aizsardzībā un aprūpē. 
 
Tā kā Vēžiem kāds brītiņš ir nepieciešams pārdomām, tad Ugunīgais Gailis viņus nesteidzinās. Darba lietās sagaidāma stabilitāte, priekšniecība būs labvēlīga – Vēži varēs atlaisties nelielā bezdarbībā un pasapņot par gaišāku nākotni. 
 
Februārī gan nāksies ieslēgt lielāku ātrumu. Darbā priekšnieks pamanīs rosīgākos, bet guļošajiem paaugstinājums var aiziet gar degunu. Arī mīlas lietās var notikt kas līdzīgs, ja kāds Vēzis laikā neaizies pie friziera vai neiegādāsies jaunu un skaistu apģērbu.
 
Pavasara sākumā Gailis uzdāvinās Vēžiem iespēju sevi parādīt biznesā – lāde ar naudu tiks pienesta katru dienu. Protams, ja paši Vēži sevi nešaubīgi uzskatīs par talantīgiem. Pie apvāršņa parādīsies jauni sadarbības partneri. Šajā laikā svarīgi būs piefiksēt visas jaunās idejas un domas, tās drīz noderēs. 
 
Savukārt maijā par  ļaunu nenāks kāds neliels atpūtas brīdis. Trāpīsiet uz lētām ceļazīmēm, un kūrortos laiks tiks pavadīts brīnišķīgi. Bērnus droši var atstāt pie vecvecākiem, un Vēži var droši doties atpūtas nedēļās uz siltajām zemēm ar savām otrajām pusītēm. 
 
Jūnijā un jūlijā Gailis atkal dos daudzas iespējas, un visa Vēžu rosība novedīs pie spīdošiem rezultātiem. Apkārtnē, ja uzmanīgi meklēs, uzradīsies vajadzīgie cilvēki, tostarp PR speciālisti un juristi, kuri patiešām noderēs biznesa jautājumu risināšanai. 
 
Augustā Vēžiem vajadzētu nopietni padomāt arī par savu veselību. Nenāks par ļaunu aiziet uz pārbaudēm pie ģimenes ārsta un kāda cita speciālista, tādējādi izvairoties no dažas slimības netālā nākotnē. 
 
Septembrī šī dzelzs veselība noderēs, kad atkal būs lietišķo tikšanos virpulis. Daži Vēzis skums par to, kādēļ diennaktī nav visas 50 stundas, jo citādāk nebūs iespējams paspēt visu padarīt, izrunāt.  Arī kāds pārdzīvojums mīlas frontē var pazemināt darbaspējas, taču priekšnieks visu piedos – neba nu laidīs vaļā tik labu speciālistu.
 
Oktobrī un novembrī Gailis būs sagatavojis daudz komandējumus, tādēļ ģimenes cilvēki būs jānoskaņo biežām prombūtnes situācijām. Bet ar to nebūs gana, priekšniecība aizvien domās iespējami sarežģītus uzdevumus. Mājās palikušie ģimenes biedri vai topošais dzīves draugs būs skumīgs par Vēža darba aktivitātēm. Nāksies mājiniekus un tuvos ar kaut ko nodarbināt. Varētu par “pienākumu” uzlikt, teiksim, dzīvokļa remontu. Un Vēzim pašam reiz būs pārsteigums, jo pēc laika, kas pavadīts darbā, neatpazīs savu dzīvokli pēc pārvērtībām.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.