11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sieviešu horoskops ar nelielu humora devu: kā atrast vīru

Dieviete.lv
 

kazinas

Par ko sapņo katra sieviete?! Protams, ka par to, ka atradīs savu “īsto un vienīgo”, taču dažkārt šī vēlme kļūst tik spēcīga, ka sievietes sāk darīt kaut ko, kas galīgi nav saprotams vīriešu prātiem. 

Saderība mīlestībā ir visnotaļ sarežģīta lieta, taču pastāv saderības horoskopi, kas spēj atklāt to, ar kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem Jums noteikti nav pa ceļam un ar kuriem Jums var izveidoties spēcīgas ilgtermiņa attiecības, taču reizēm sievietes neuztrauc ne saderība, ne arī kaut kas cits, jo viņu vēlme iegūt konkrēto vīrieti ir pārāk liela, kā rezultātā, lai iegūtu laimi ar šo cilvēku, viņas ir gatavas gandrīz uz visu!

AUNS

Lai šī sieviete atrastu sev vīru, viņai būs nepieciešams sarīkot kastingu, kurā, lai cik dīvaini nebūtu, piedalīsies vīrieši, kas sapņos par viņu kā par naudas maisu. Vienīgā problēma ir tā, kā neviens no šiem vīriešiem viņai nemaz neiepatiksies, jo šī ir sieviete, kas sevi vērtē ļoti augstu.

VĒRSIS

Šīs sieviete domā, ka ir neatvairāma! Jā, viņa ir neatvairāma, taču, lai atrastu vīru, ar actiņu pamirkšķināšanu vien būs par maz, lai gan vīrieši viņai pievērsīsies jebkurā gadījumā, jo paiet garām viņai – tas būtu kā paiet garām dimantam, kas tā vienkārši kaut kur guļ.

DVĪŅI

Šī sieviete var kļūt par lielisku draugu, tāpēc viņai atliek savam izredzētajam pateikt to, ka viņa mīl futbolu un mašīnas, ka viņai nav iebildumu pret aliņiem piektdienu vakaros un to, ka visapkārt ir izmētātas zeķes – efekts būs tieši tāds, kādu vajag!

VĒZIS

Šai sievietei savam vīrietim jāparāda, ka viņa ir paklausīga un mīļa, tāpēc, ja vien viņa vēlēsies veiksmīgi apprecēties, viņai nāksies atklāties un parādīt sav patieso seju. Vīriešu dzimumam patīk patiesība, viņi baidās no sievietes izolēšanās, tāpēc sievietei – Vēzim, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk vīriešu, noteikti vajadzētu uzlabot savu garastāvokli, sekot līdzi savai emocionālajai veselībai un paaugstināt savu enerģijas līmeni.

LAUVA

Šai sievietei vienkārši jāsagaida savs vīrietis, bet, protams, ka viņa var gaidīt arī visu mūžu un tā arī nesagaidīt, turklāt tādu raksturu ir jāmāk paciest! Ja vien tāds vīrietis atradīsies, tad Lauvene ar viņu būs spējīga būt laimīga kaut visa mūža garumā. Šādu vīrieti viņai vajadzētu meklēt pašās neparastākajās vietās – piemēram, sev acu priekšā!

JAUNAVA

Jaunava pati visu izvēlas, tāpēc viņai nekāda apkārtējo palīdzība nav vajadzīga. Viņa vīru atradīs tad, kad uzskatīs, ka viņai tas ir nepieciešams, turklāt viņai neviens nespēs atteikt, jo tā, kā viņa saka, tā arī būs – tur pat nekāds otrs variants nav dots, nemaz nerunājot par trešo! Šī sieviete vienmēr zina to, kādu vīrieti vēlas apgredzenot un kā viņu atrast.

SVARI

Šai sieviete nav jādara pilnīgi nekas – tikai jāmirkšķina actiņas, ko viņa arī izcili pieprot. Vīrietis, ieraudzījis šo skatienu, uzreiz ir viņā ieinteresēts, taču, lai viņš ar viņu apprecētos, viņai vajadzētu beigt no sevis tēlot bezgala neatkarīgu un patstāvīgu būtni.

SKORPIONS

Šai sievietei ir jāiemācās cienīt savu vīrieti un nebaidīties teikt viņam patiesību. Atgriežoties pie humora tēmas, var piemetināt, ka sievietei – Skorpionam noteikti nav nekādas grūtības apprecēties, jo viņa ir gan pievilcīga, gan gudra. Grūti ir izšķirties, jo vīrieši no šīs sievietes neaiziet arī pēc desmit gadiem!

STRĒLNIEKS

Lai vīrietis lūgtu šīs sievietes roku un sirdi, viņai ir jāiemācās izrādīt savu vājumu, jo zvaigznes šo sievieti ir apveltījušas ar unikālu spēju izkļūt no jebkuras sarežģītas situācijas, kas, savukārt, atgrūž stiprā dzimuma pārstāvjus, taču viņu vidū var gadīties arī labi vīri, tāpēc šai sievietei vajadzētu iemācīties pieņemt palīdzību tad, kad viņai to piedāvā.

MEŽĀZIS

Ja šī sieviete atradīs sev vīru, tad Visums uzsprāgs vēl vienu reizi, laiks sāks iet pretējā virzienā, bet kaimiņi nonāks slimnīcā. Daudzi astrologi saka, ka sievietei – Mežāzim apprecēties ir ļoti grūti.

ŪDENSVĪRS

Šai sievietei ir jāatrod sev radniecīga dvēsele, kas būs pietiekami, lai arī apprecētos. Viņai savs sapņu vīrietis ir jāmeklē tur, kur viņa var atrast partneri hobijam. Dažas šīs zīmes sievietes nepadodas analīzei, tāpēc tikai viņas pašas ir spējīgas sajust savu sirdi.

ZIVIS

Lai apprecētos šī sieviete, viņai ir vajadzīga pilnīga sava partnera uzticība un pilnīga brīvība, tāpēc viņai vajadzētu pievērst uzmanību tam, vai vīrietis nav tirāns un vai viņš ir apveltīts ar loģisko domāšanu un nākotnes vīziju, jo tas viss noteikti noderēs, lai stātos ar viņu laulībā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsHoroskops 2017. gadam – VĒZIS
Nākamais rakstsRudens modes stūrakmeņi