2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ko par cilvēka raksturu pauž dzimšanas gada skaitlis? Stihiju horoskops

 

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi 8 vai 9: Zeme

Zemes elementa cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes stihijas spēks tos apvelta ar atbildīgu attieksmi pret tuviem cilvēkiem. Viņiem ir daudz ambīciju, bet tai pašā laikā viņi ir ideālisti.

Piezemēti, problēmas risina pakāpeniski un ar skaidru skatu. Viņiem ir lieliski attīstīta intuīcija. Pārējie cilvēki bieži cenšas līdzināties Zemes cilvēkiem, jo viņiem ir augstas morālās un ētiskās vērtības.

Zemes cilvēki augstu vērtē ētiku un disciplīnu, kā arī māk saprātīgi izmantot savas spējas, pateicoties samērā konservatīvajam raksturam.

Zemes cilvēkiem ir labas attiecības ar naudu. Prot saskatīt, vai projekti un idejas ir perspektīvi. Mēdz būt emocionāli atturīgi, bet arī viņiem nepieciešams kāds, kas viņus mīlētu.

Zemes stihijas cilvēkiem noderētu mazliet avantūrisma un dzīvīguma. Mēdz būt cietsirdīgi un spītīgi. Grib visu kontrolēt un bieži vadās tikai pēc savām interesēm un izdevīguma. Vairāk par visu viņus baida nezināšana – tā var izraisīt pat panikas lēkmes un depresiju.

Zeme ir centrs, kas atbild par sezonu maiņu. Zemes krāsa ir dzeltenā, un šī stihija atbild par gremošanas sistēmu un kuņģi. Zemes cilvēkiem ieteicams turēties tālāk no purvainām vietām ar augstu mitrumu.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVai tu zini, ka…
Nākamais rakstsHoroskops 2017. gadam – LAUVA