11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – LAUVA

 
lauva
Lauvas ne uzreiz ievēros gada skaitļa pārmaiņu, Pērtiķis visu iepriekšējo laiku lika savas kaprīzes uz šīs zīmes cilvēku pleciem, Sarkanais Gailis arī sākumā nedaudz paplucinās Lauvu krēpes. Tomēr gada aizbildnis jau daudz mazākā mērā dauzīsies, un Lauvas būs pat zināmā mērā laimīgi cilvēki. 
 
Janvāris būs mēreni aktīvs, bet februārī Lauvas būs pilni ar oriģinālām idejām un ar tām nekavējoties dalīsies ar priekšniekiem. Gailis dažiem gādās arī par to, ka tiks piedāvāts paaugstinājums amatā ar algas pielikumu. Protams, nāksies iespringt darbā, ne tikai savās jaunajās idejās. 
 
Toties kompensācija būs ģimenē, kur valdīs klusa un mājīga atmosfēra. Taču vēl brīvajiem Lauvām klusuma trūks. Uzradīsies daudzi pielūdzēji, kas centīsies piekļūt tuvāk. Iespējams, kādam nāksies mācīties kāzu valsi. 
 
Pavasara sākumā Sarkanais Gailis uzdāvinās Lauvām iespēju atvērt savu talantu finanšu sfērā. Kaut arī attieksme pret naudu būs nedaudz vieglprātīga, iztērēt visu kapitālu neizdosies, lai arī kā censtos – nauda būs pietiekama gan nopietniem pirkumiem, gan arī izklaidei. Finanšu stāvoklis priecēs ilgi, un varēs domāt par pamatīgāku atpūtu. 
 
Savu atvaļinājumu labāk plānot uz maiju vai jūnija sākumu. Gaidāmas lielas iespējas, un katra no tām piepildīsies. Lauva var ar pirkstu iedurt globusā un uz norādīto valsti var arī doties – visur tiks sagaidīts ar prieku. Nav svarīgi, kā brauks uz tālām zemēm, taču visur Lauvas tiks sagaidīti gandrīz kā karaļi. Daži no jauniegūtajiem paziņām var izrādīties visai ietekmīgi politikas aprindās, un variet būt droši, ka kāds Lauva iegūs aizsardzību daudzus gadus uz priekšu. 
 
Jūlijā Lauvas var sevi meklēt radošajās lietās – visi mūsdienu mākslinieki un dzejnieki sāks par sevi šaubīties, ja savus garadarbus salīdzinās ar Lauvu veikumu. Sarkanais Gailis šajā periodā gādās arī par Lauvu iespējām biznesā. Piemēram, ja kādam Lauvam pieder restorāns, tad gandrīz visi pilsētiņas iedzīvotāji nāks pusdienot un vakariņot tieši uz šo restorānu. Un varbūt iestāsies gaidītāju rindā nedēļu uz priekšu. 
 
Augustā Lauvas var sākt šaubīties par savas izvēles pareizību – nevajadzētu gaidīt, kamēr apātija un nogurums no kājām nogāzīs, bet uzreiz nepieciešams doties pēc padoma pie radiniekiem. Radinieki kā reiz ir nedaudz noguruši no Lauvas vienpersoniskas raušanās uz visām pusēm. Pienācis laiks arī radiniekiem ļaut izpausties, un tad varbūt kāds no viņiem parādīs iepriekš nezināmas spējas. 
 
Visu rudeni Lauvas nenoņems rozā brilles, un nekas jau nemainīsies, jo Gailis arī šajā laika periodā priecēs zīmes pārstāvjus ar nākamajiem pārsteigumiem. Septembris un oktobris ir labi eksperimentiem ar vizuālo tēlu. Nenāks par ļaunu aiziet pie kāda stilista, ir iespēja kļūt par ļoti modernu cilvēku, par ko apkārt visi brīnīsies. 
 
Novembrī Lauvām tiks piedāvāti izdevīgi komandējumi, taču čemodānus nevajadzētu kravāt, pieejamie finanšu līdzekļi būs tik lieli, ka visu nepieciešamo būs iespējams iegādāties uz vietas. Arī komandējuma nauda neatpaliks no algas, varbūt būs pat lielāka.
 
Decembrī situācija īpaši nemainīsies, ja nu vienīgi ģimenes biedri un radinieki atkal būs nedaudz nogarlaikojušies. Arī jaunā priekšniecība nevarēs bez Lauvas iedomāties savu biroju citā pilsētā. Priekšniecība pat palīdzēs ģimeni pārvest, un jaunākās ģimenes atvases būs priecīgas par iespēju uzsākt dzīvi jaunā vietā.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.