5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: kā katra zīme uzvedas, kad to “pasūta”

 
dusmigs
Dzīvē gadās dažādi – kādreiz mēs kādu aizsūtām tālēs zilajās diriģēt, kādreiz mūs pašus kāds aizdzen. Kā šādā situācijā, kad ir nupat pasūtīts, reaģē katras zodiaka zīmes pārstāvis?
 
Auns. Aiziet kā īsts auns – klusējot, ar cietu soli, paceltu galvu un izrieztām krūtīm.
 
Vērsis. Pārprasīs, vai patiešām…?. Un aizskries visiem žēloties, ka aizsūtīja, redziet, viņu.  Beigās aizies, zem deguna bubinot lamuvārdus. Reizēm gadās, ka aizsūtītāja māju aiz dusmām nojauc. 
 
Dvīņi. Ja viņus pasūta, tad viņi projām neiet. Neiet un viss. Sēž, guļ, bet prom neiet. Un paņem sūtītāju uz pacietību, un bieži tieši sūtītājs aiziet tur, kur bija reiz sūtījis otru. 
 
Vēzis. Ilgi centīsies noskaidrot, vai patiešām viņu pasūtīja? Varbūt nē? Varbūt nevajag? Beigās gan aizies, tiesa, ar lepnumu. 
 
Lauva. Lauva neņems galvā. Patiešām tikai aizsūtīts? Nu tad šo atbildīgo uzdevumu vajag izpildīt, un pēc tam vēl atskaiti par to jāuzraksta. 
 
Jaunava.  Vispirms raudās. Pēc tam vēlreiz raudās. Un tad trešo reizi noraudāsies pirms došanās uz turieni, uz kurieni sūtīja. Patiešām aizies. Pavisam.
 
Svari. Aizsūtīs pašu sūtītāju. Un pēc tam raudzīsies uz sūtītāju ar interesi. Ja sūtītājs pats neaizies, tad pasauks sev līdzi, jo divatā doties tur ir jautrāk. 
 
Skorpions. Viņš pat neievēros, ka aizsūtīts.  Viņam ir citi jautājumi risināmi, un šādi tādi sīkumi neinteresēs. 
 
Strēlnieks. Ilgi ies prom, pa laikam atskatoties. Un vēl pēc brītiņa uzprasīs “vai patiešām?” Un pat tad, kad būs aizgājis, pēc kāda brīža atkal uzjautās – “Vai var atpakaļ? Nevar? Es tikai apjautājos…”
 
Mežāzis. Aizies ātri un droši, netērējot lieki laiku. Bet pēc brīža, nogaidot izdevīgu brīdi, pasūtītājam atriebsies pēc pilnas programmas. Šos sūtīt ir visbīstamāk. 
 
Ūdensvīrs. Viņš aiziet dzīvespriecīgs, dungojot pie sevis melodiju. Un neatskatīdamies. Ja aizsūtīja, tad ko nu tur vairs.
 
Zivis. Tās vienkārši aizpeld, t.i. aiziet. Parausta plecus. Tā teikt, labi, ka nenošauj. Ir bijis arī sliktāk. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.