8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops 2017. gadam – MEŽĀZIS

 
mezazis
Mežāži ar nepacietību gaidīja šī gada atnākšanu, jo Mērkaķītis pa kluso ir pastāstījis par to, ka Gailis mīl visas zemes zīmes, starp kurām ir arī Mežāzis. 28. janvārī Mērkaķis nodejos atvadu valsti ar Mežāži un uz ilgu laiku pametīs deju grīdu.
 
Sarkanais un Ugunīgais Gailis uzreiz ņems lietas savās rokās, jau janvāra beigās Mežāži sajutīs tā ietekmi dzīvē. Ritēs interesantas tikšanās, radīsies priekšlikumi un notiks neprognozēti brīnumi.
 
Februārī Mežāži varēs atvadīties no apnikušā darba – jauni darba piedāvājumi turpinās birt kā no pārpilnības raga.
 
Gailis palīdzēs Mežāžiem aizmirst iepriekš tik pierasto sakāmo: “Man nekas nesanāks”. Tieši otrādi – Mežāži būs mērķtiecīgi noskaņoti. Arī tuvākie cilvēki uzzinās, ka Mežāži nav “auksti”, bet gan mīlīgi un izklaides mīloši. 
 
Pavasarī Venēras iespaidā būs daudz pielūdzēju, pat tik daudz, ka gribēsies uzvilkt neredzamības apmetni kā Harija Potera grāmatās. Pavasara vidū Gailis pasviedīs nākamos pārsteigumus. Patīkami pārsteigs finanšu situācija, jo Mežāža talanti tiks novērtēti. Ja būs vēlme nodarboties ar rakstniecību, tad pasaule iepazīs jaunu Tolstoju vai Bulgakovu. Ja gribēs nodarboties ar glezniecību, tad Mežāža darbi ātri vien nonāks Luvrā. 
 
Maijā Mežāzi sagaidīs mīlošie radinieki laukos, kuri, neskatoties uz Mežāžu uzvarām, pieliks pie darba vagās. Fiziskais darbs ies labumā, jo ne tikai ar galvu jāstrādā, bet jāatrod laiks atslābināt prātu un nodoties fiziskiem darbiem. 
 
Mežāži nākamo atpūtu var plānot vasaras vidū – svarīgu darbu nebūs, nauda patīkami spiež kabatu, un internetā var mierīgi nolūkot sev tīkamo kūrortu. Bet vislabākā atpūta būs uz kādas salas okeāna vidū, kur ir maz cilvēku – tur Mežāži spēs visvairāk atslābināties.
 
Rudens ir jauns darba periods. Bet rudens sākumā vēl ir gaišas un atvaļinājumam līdzīgas noskaņas. Tomēr Gailis neiesaka šo laiku pavadīt klubos, bet labāk ir būt kopā ar mājiniekiem. 
 
Novembrī Mežāžiem būs iespēja pielietot organizatoriskās spējas. Būs iespēja savākt jaunu domubiedru komandu, biznesa idejas varēs ieviest nekavējoties. Partnerus vislabāk izvēlēties no paziņu vidus. 
 
Mežāzis negribēs atvadīties no Gaiļa, tomēr laiks iet uz priekšu, tādēļ Gailis ir nopelnījis lielus svētkus. Gailis savukārt parādā nepaliks un Mežāža bankas konts pirms Jaunā Gada patīkami pārsteigs. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.