9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Eņģeļu maģija bagātībai – Margareta Neilone

 

engelis

Dziedniece, astroloģe un numeroloģe Margareta Neilone savā grāmatā “Eņģeļu maģija” piedāvā dažādus rituālus, kā sadarboties ar eņģeļiem, lai mainītu savu domāšanu, uzlabotu veselību un pat iegūtu konkrētu naudas summu. Piedāvājam dažus no tiem.

Rituāli, kas palīdz piesaistīt dievišķo bagātību

Vislabākā diena ir ceturtdiena, jo par šo dienu atbild Jupiters – izaugsmes planēta.

Uzvelciet apģērbu purpura, dzeltenā, zaļā vai zeltainā krāsā, jo šīs krāsas piesaista bagātību. Var arī aizdegt sveces kādā no šīm krāsām, jo arī tās veicinās jūsu finansiālās situācijas uzlabošanos.

Pastāv sauktais „Universālais desmitkārtējās atdeves likums”. Lai šis likums piepildītos arī jūsu dzīvē, iesaku izpildīt šādu rituālu.

Rituāls, kas palīdz mainīt domāšanu

Mūsu domas un pateiktie vārdi rada pasauli, kurā dzīvojam. Es šo principu sapratu tikai tad, kad ar savu domāšanu biju sevi novedusi līdz nabadzībai. Tad, kad biju nogrimusi līdz pašai apakšai, man bija atlicis tikai viens ceļš – mainīt savus vārdus un domas. Stāvot veikalā pie letes es iedomājos vārdu„bagātība”, nevis baiļojos, ka man pietrūks naudas. Es sev neteicu: „Man ir vairāk naudas nekā vajadzīgs,” – jo zināju kad tā nav, ka mājās uz galda guļ nenomaksātu rēķinu kaudze. Tomēr, klusībā izrunājot vārdu „bagātība”, mainījās mans domāšanas veids. Atcerieties Universālo desmitkārtējās atdeves likumu! Tā kā es „izstaroju” bagātību, tai bija jāatgriežas pie manis. Un tā atgriezās! Tagad, kad vien sāku justies nedroši, es vienkārši saku un domāju:„Veselība, bagātība, gudrība. Paldies jums, Eņģeļi”(p.s. es vēl pievienoju vārdu –mīlestība). Šie vārdi aptver visas svarīgākās dzīves jomas.

Vienkāršs veids, kā gūt bagātību, ir skaļi izrunāt vārdus:„Dievišķās bagātības Eņģelis iet man pa priekšu un sagatavo man ceļu”. Atcerieties šo teikumu, ja grasāties lūgt kredītu bankā.

Erceņģelis Gabriēls un Eņģelis Parasiēls parūpēsies par jūsu finansiālo stāvokli. Izvēlieties Eņģeļa bildīti vai Eņģeļa figūriņu un uzlieciet uz rēķiniem, kuru nomaksai pašlaik pietrūkst naudas.

Katru reizi, kad prātā ienāk doma: ”Kā es to nomaksāšu?”, tūlīt noskaitiet maģiskos vārdus:„Dievišķās bagātības Eņģelis pašlaik caur mani paveic nepieciešamos darbus.”Jūs būsiet pārsteigts par to, cik veiksmīgi viss atrisināsies. Ja vien jūs ļausiet, šis rituāls atrisinās visus sarežģījušos finanšu jautājumus.

Atceries, ka jūs esat tas, par ko sevi uzskatāt, tāpēc ļaujiet bagātības maģijai ienākt savā dzīvē. Nebūs nekādas jēgas no tā, ka Eņģeļi mēģinās pie katras izdevības padarīt jūs bagātu, ja jūs visu laiku novērsīsieties no tiem. Reiz Eņģeļi atsūtīja man pārsteidzošu vēsti: „Sagatavojies brīnumam!” Kādu laiku domāju par šiem vārdiem un tad pēkšņi sapratu, kāpēc Eņģeļi teica: „Sagatavojies!”, nevis: „Tūlīt notiks brīnums.” Toreiz jutos nomākta, ka noteikti būtu pagājusi garām jebkāda veida bagātībai, kura tiktu man sūtīta, es nospriestu, ka tā domāta kādam citam, un neko nedarītu, lai to iegūtu. Tāpēc man vajadzētu sevi sagatavot, lai es spētu pieņemt man sūtīto bagātību. Vai jums ir nepieciešams sagatavoties labu lietu saņemšanai? Ja tā ir, tad nekavējieties izmantot Dievišķās bagātības Eņģeļu palīdzību, lai mainītu savas domas un vārdus.

Desmitās tiesas rituāls(īsi par svarīgāko)

Ja neviens nopelnītais cents neaizķeras jūsu maciņā, ir viegli noticēt, kad nekad nebūsiet bagāts. Es arī tā domāju, līdz sāku veikt Desmitās tiesas rituālu, kurš pilnībā mainīja manas domas. Tas ir sens rituāls, pazīstams visā pasaulē un gaužām vienkāršs – vienu desmito daļu no saviem ienākumiem jūs noglabājiet vai nu krājkasītē, vai pārskaitiet uz atsevišķu bankas kontu. Krājkasītes tuvumā novietojiet Eņģeļa figūriņu – vislabāk zelta krāsā. Viena desmitā daļa nav daudz, piemēram, no 100 EUR jūs noglabājat 10 EUR, bet no 25 EUR tikai 2,50 EUR.

Attiecībā uz Desmito tiesu ir jāatceras kāds svarīgs likums, proti, sakrāto naudu drīkst izlietot tikai savām vajadzībām, to nedrīkst atdot nevienam citam.Kad būsiet laimīgs par iespēju tērēt naudu savām vajadzībām (kas varētu būt diezgan grūti, ja neesat radis sevi lutināt), iemācieties to tērēt arī citu labā.

Tad, kad būsiet sev pierādījis, ka jums tomēr ir ienākumi, un vairākus mēnešus pēc kārtas būsiet sevi lutinājis, jūs visticamāk sajutīsiet, ka jūsu dzīvē ir pietiekami daudz bagātības, lai dalītos tajā ar citiem. Ir daudz baznīcu, kuras pieņem ziedojumus, bet ja neesat ticīgs cilvēks, desmito tiesu varat ziedot kādai labdarības organizācijai vai pat jaunam biznesam (tādā gadījumā savu ziedojumu varat nosaukt par „sēklas naudu”). Ziedojiet ar atvērtu sirdi, bet šaubu gadījumā atcerieties par Universālo desmitkārtējās atdeves likumu un Dievišķās bagātības Eņģeli. Tā kā tie abi būs jūsu pusē, bagātība noteikti atgriezīsies pie jums.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.