1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops : kā veiksies, ja tevi aizsūtīs makšķerēt

 
makskeresana
Makšķerēšana tāda vīriešu padarīšana vien ir, taču nenoliedzami ir arī sievietes, kuras labprāt iet makšķerēt. Iespējams, pēc šī horoskopa var spriest arī par citu darbu izpildi, kas uzticēta konkrētas zodiaka zīmes pārstāvim. Protams, ar smaidu. 🙂
 
Auns.  Uz makšķerēšanu varēs aizdzīt tikai piespiedu kārtā. Labprātīgi uz tik garlaicīgu darbu neies. 
 
Vērsis. Ja vajag, tad izdarīs. Un pēc labākās sirdsapziņas arī kādu zivi mājās pārnesīs. Tomēr ticamāk – aizies (bez makšķeres), tāpat pasēdēs ezera krastā, un darīs to ļoti labprāt.
 
Dvīņi.  Aizies bez kašķiem, taču zivi mājās nepārnesīs. Drīzāk to turpat uzvārīs uz ugunskura un ar gardu muti apēdīs, bet mājās pastāstīs par “ļoti fatālu neveiksmi”. 
 
Vēzis.  No mājas aizies, bet ne uz ezeru. Drīzāk izbaudīs kādu slepenu ballīti pie kāda drauga un mājās stāstīs par “ļoti neveiksmīgu dienu”. 
 
Lauva.  Kārtīgi makšķerēs, uz makšķerēšanu saģērbsies kā uz balli, bet, atnācis mājās, par noķerto zivi gaidīs ļoti publisku atzinību. 
 
Jaunava.  Aizies un konkrētu laiku kārtīgi makšķerēs, un pa starpām noskums, ka tā zivs neķeras. Pašā pēdējā brīdī no tā dīķa kaut ko ārā līdzīgu zivij izdabūs. Un mājās raudās reizē ar visiem, ka tā zivju zupa tāda paplāna sanākusi. 
 
Svari.  Aizies uz makšķerēšanu, bet līdz dīķim netiks, jo pa ceļam pie drauga notiek ballīte, kur obligāti jāpiedalās. Ballīte drusku ieilgs, vakars pienāks ļoti ātri. Mājās pārnāks ar tukšām rokām, visu noveļot uz sliktiem laika apstākļiem. 
 
Skorpions.   Aizies ne uz to dīķi, par kuru bija iepriekš runāts. Aizies uz otru pusi, kur tek upe, tur noķers kādu vēzi, par ko mājinieki brīnīsies, jo vēži dīķos taču nedzīvo.
 
Strēlnieks.  Pats pēc sava prāta jau dienu iepriekš būs aizgājis zvejot un pārnesis labu lomu, tāpēc šodien viņam nekur nebūs jāiet.
 
Mežāzis.  Sūtīšanu makšķerēt uztver kā aizvainojumu (iedomājieties, pasūtīja), tādēļ vienmēr izvairās no situācijām, kad būtu jāiet makšķerēt.
 
Ūdensvīrs. Dosies labprāt, izdarīs visu iespējamo, lai sagādātu brangu lomu. Ja nepaveiksies dīķī, tad atceļā iegriezīsies zivju veikalā. Bet loms būs jebkurā gadījumā. 
 
Zivis. Kā teiks, tā izdarīs. Bez jebkādas vārda runas. Loms arī būs. Tikai nākamreiz uz makšķerēšanu būs pierunājamas ne ātrāk kā pēc pusgada. 
 
 
 
Avots: lady.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.