kukuruza

Tev vajadzēs:

  • glāzi kukurūzas putraimu
  • 3 glāzes ūdens
  • 2 glāzes piena
  • sāls, cukurs pēc garšas

Pagatavošana:

  • Aukstā ūdens-piena maisījumā ieber glāzi kukurūzas putraimu (vari gatavot arī mazāk, bet atceries attiecību 5:1 šķidrums:putraimi).
  • Liec uz uguns, uzvāri un uz lēnas uguns regulāri maisot vāri 15 minūtes.
  • Kad putra gatava, uzliec vāku, vari sasegt ar biezu segu, lai siltums nepazūd, un atstāj uzbriest siltumā vēl 15 minūtes.

Šādi gatavota putra būs mīksta bez cietajiem kukurūzas graudiņiem un izcili labi garšos ar sviestu.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?