4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kredītu horoskops. Kādas katrai zodiaka zīmei attiecības ar aizņemtu naudu?

 

nauda-kalkulators

Dažādās horoskopa zīmēs dzimuši cilvēki atšķirīgi tiek galā ar kredītiem un parādiem. Lasi horoskopu un uzzini, kurām zīmēm zvaigznes šajā sarežģītajā jomā ir labvēlīgas, bet kurām nevajadzētu uzņemties nopietnas saistības.

Tā būtība: vienām zīmēm labāk ņemt vienu, bet lielu kredītu, kamēr citas labāk jutīsies ar vairākiem maziem.

Vienas zodiaka zīmes liels naudas aizņēmums stimulē un liek darboties intensīvāk un ražīgāk. Citām kredīts var pārvērsties par slogu un smagu krustu. Ja prāto, kādu kredītu ņemt un vai aizņemties vispār, vērts izlasīt šo horoskopu!

 

AUNS

Auns ir spontāns un uz risku tendēts cilvēks, bet tai pašā laikā arī gana praktisks, ja runa ir par naudu. Viņš spēj efektīvi izmantot kredīta līdzekļus – ar noteikumu, ja piespiedīs sevi sīki un smalki visu aprēķināt un pārdomāt katru soli, labi sagatavoties veicamajam darba.

Tomēr emociju iespaidā Auns nereti ņem kredītu ar augstu procentu likmi, lai iegādātos dārgus un galu galā nevajadzīgas lietas. Vēlāk pats nevar saprast, kas viņam bija uznācis.

Aunu kredītu horoskops norāda, ka viņam vislabāk der viens vai divi ne pārāk lieli kredīti ar īsu dzēšanas termiņu – tādā gadījumā Auns un nauda spēs lieliski “sastrādāties”. Pārāk ilgs maksājumu termiņš radīs situāciju, kad aizņēmējs jutīsies nomākts, kas savukārt slikti atsauksies uz dvēseles stāvokli. Un darba spējām.

VĒRSIS

Vērsis spēj prasmīgi rīkoties ar finansēm un var patiesi uzlabot dzīves apstākļus ar kredītu palīdzību. Nauda Vērsim ir vienlīdzīga komfortam, tāpēc šajā zīmē dzimušie var atļauties lielus aizņēmumus un dārgu lietu pirkumus uz nomaksu, tāpat arī hipotēku.

Vērsim jādzīvo greznu lietu ielenkumā, un par tām viņš gatavs maksāt, cik nepieciešams. Šīs zīmes pārstāvji nekad neapdomīgi neaizņemas naudu, visi viņu kredīti ir labi pārdomāti, tāpēc Vērsis, kā likums, atdod naudu bez problēmām.

DVĪŅI

Dvīņi un nauda ir sarežģīta kombinācija. Šai zīmei ir juceklīgas attiecības ar finansēm: tās pārstāvjiem mūžīgi ir par maz ar nopelnīto, lai nodrošinātu komfortu šeit un tagad. Šī iemesla dēļ viņi bieži spiesti naudu aizņemties.

Dvīņi bieži iedegas kārē steidzami nopirkt kādu lietu neatkarīgi no tā vai tas ir piezīmjdators vai jauna mašīna. Visas iekārotās lietas tiek pirktas ar vieglumu, ilgi nedomājot un nesvārstoties.

Diezgan bieži Dvīņi ņem vairākus aizņēmumus vienlaicīgi. Dvīņiem kredītu horoskops neiesaka izmantot piedāvājumus, kas paredzēti uz termiņu, ilgāku par četriem pieciem gadiem, jo ilgs atmaksas laiks viņus ietekmē ļoti negatīvi.

VĒZIS

Šajā zīmē dzimušie ir ļoti piesardzīgi un ar neuzticību izturas pret kredītiem, cenšoties dzīvot no tā, ko konkrētā laikā nopelna. Ja Vēzis izlemj ņemt kredītu, tad tikai pēc rūpīgas par un pret izsvēršanas, lai izraudzītos optimālo variantu. Bet pat šai gadījumā plūks sev matus par to, ka aizņēmies.

Šādā gadījumā Vēzim kredītus labāk neņemt vispār, ja nu vienīgi uz neilgu laiku un nelielu summu.

LAUVA

Lauva dod priekšroku komfortablai un krāsainai dzīvei un ņem kredītus un aizņēmumus, īpaši nepievēršot uzmanību procentiem. Tieksme pēc greznas dzīves bieži ierauj Lauvu kredītu dzirnavās. Tas, kā Lauva no tām tiks ārā un atdos kredītus, pēc zvaigžņu ieskata, atkarīgs no individuālajām rakstura īpašībām, prasmes sevi kontrolēt un finansiālās veiksmes.

JAUNAVA

Jaunavas ir pragmatiski un racionāli domājoši cilvēki, kas ņem kredītus tikai krīzes situācijās. Viņas parasti izvēlas ilgtermiņa aizņēmumus ar nelielu procentu likmi. Lielas, katru mēnesi kredītos maksājamas summas var negatīvi ietekmēt Jaunavas dvēseles mieru. Lieli kredīti tās nomāc, tāpēc nav vēlami.

SVARI

Svari tiecas ērti iekārtot dzīvi, bet ne vienmēr izdodas šo komfortu radīt par saviem līdzekļiem. Tāpēc šajā zīmē dzimušie kaut ko pērk kredītā, bet tikai nepieciešamas lietas, kuru izvēle, kā likums, ir labi pārdomāta.

Svari dod priekšroku īstermiņa, maziem kredītiem, bet vispirms meklē iespēju aizņemties naudu no paziņām, lai izvairītos no procentu maksāšanas. Un bieži viņiem tas patiešām izdodas, jo Svaru šarmam pretī turēties spēj tikai retais – un tie paši ir bankas darbinieki.

SKORPIONS

Vairākumam Skorpionu nav īpašu problēmu ar naudu, lai apmierinātu pamata vajadzības. Tāds cilvēks, visticamāk, nepirks dārgu mašīnu kredītā, izraudzīsies lētāku alternatīvu, toties par saviem līdzekļiem.

Tomēr pēc dabas Skorpioni ir riskētāji, tāpēc viņiem patīk ņemt aizņēmumus un kredītus biznesa attīstīšanai. Ja viņi izlems aizņemties savām vajadzībām, tad tikai tad, lai pirktu kaut ko tādu, kas ar laiku kļūs vērtīgāks, piemēram, nekustamo īpašumu.

Kā norāda kredītu horoskops, Skorpions labi tiek galā ar ilgtermiņa finansiālām saistībām – šajā zīmē dzimušie “draudzējas” ar naudu. Šīs zīmes pārstāvji ir ideāli aizņēmēji.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir ļoti piesardzīgi un demonstrē prātīgu attieksmi pret naudu, tostarp palienētu. Viņi nevar pieļaut nesaprātīgus un nevērīgus tēriņus. Ja Strēlnieks arī pērk kaut ko kredītā, tad tikai pēc visu par un pret rūpīgas apsvēršanas. Tāpēc šajā zīmē dzimušie var apsvērt jebkurus kreditēšanas veidus: Strēlnieki aizņemas tieši tik, cik spēj ērti atdot.

MEŽĀZIS

Šajā zīmē dzimušie no sirds mīl naudu un tai pašā laikā smagi pārdzīvo jebkurus parādus. Kredīti un aizņēmumi Mežāzim ir nepanesams slogs. Šajā zīmē dzimušais zaudē spēkus, ja zina, ka jāatdod aizņemtā nauda.

Tāpēc, saskaņā ar kredītu horoskopu, labākais variants Mežāzim – dzīvot par saviem līdzekļiem. Tai pašā laikā, ja viņš izlems tomēr ņemt kredītu, vēlams aizņemties uz neilgu laiku un censties atdot pēc iespējas ātrāk.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri neprot racionāli izmantot naudu un tāpēc bieži vien attopas parādos līdz ausīm. Bet šī situācija viņus īpaši neuztrauc, jo šajā zīmē dzimušie tiecas pēc komforta un ērtībām. Parasti Ūdensvīrs maksā vairākas finansiālās saistības uzreiz, bieži netiek galā un kavē maksājumu termiņus.

Kredītu un parādu horoskops iesaka Ūdensvīram rūpīgi pierakstīt savus kredītus uz papīra, tāpat arī grafikus un maksājumus, lai nesaputrotos un nenokļūtu nepatīkamā situācijā.

ZIVIS

Savas finansiālās problēmas Zivis cenšas risināt operatīvi, kas bieži rada nepārdomātus tēriņus – un parādus. Ja izdevumi ir lieli, šajā zīmē dzimušie mēdz iekrist sava veida transā, bet pēc tam mēģina dzēst parādus pēc iespējas ātrāk.

Kredītu horoskops šajā zīmē dzimušajiem iesaka: vēlams, lai Zivis aizņemtos tikai uz īsiem atmaksas termiņiem.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.