8.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Meditācija “DIMANTA ENERĢIJA”

 

dimants

Spēcīgs vingrinājums, lai atveseļotos, būtu harmonijā ar apkārtējo realitāti un noskaņotos uz augstākajām Dievišķajām enerģijām. Tajā izmantota dimanta enerģija – viena no visspēcīgākajām dabas enerģijām.

Palieciet vienatnē ar sevi, apsēdieties taisnu muguru.
*Iztēlojieties, ka virs jūsu galvas augstākā punkta atrodas milzīgs dimants ( lai jūs nemulsina fakts, ka tādu dimantu dabā nav ), jo jūs strādājiet ar dimanta enerģiju nevis ar fizisku dimantu.
*Dimanta daudzās šķautnes mirdz un staro. Iztēlojieties, ka šis dimants ir ideāla lēca, caur kuru jūsos ieplūst Dievišķās enerģijas – tā kā tas nepieciešams tieši jums šeit un tagad.
*Vizualizējiet, kā enerģijas straume no dimanta plūst caur jūsu galvu pa mugurkaulu un pakāpeniski piepilda visu ķermeni.
Jūsu mugurkauls, sāk mirdzēt dimanta gaismā.
Jūs redzat katru skriemeli kā mazu dimantu.
*Vizualizējiet, kā šī dimanta gaisma no mugurkaula izplatās pa visu ķermeni, līdz pat roku un kāju pirkstiņu galiņiem, piepildot katru šūnu ar šo dziedinošo mirdzumu.

ATSLĒGAS VĀRDI:

Es ( jūsu vārds ) izsaku skaidru nodomu un lūdzu šai kristāliskajai enerģijai, pārveidot mani, atklājot manu Dievišķumu, izgaismot visu manu būtību, veselību, atjaunošanos un ilggadību.

PALDIES! PALDIES! PALDIES!

Ar svētību un mīlestību, lai brīnišķīga meditācija!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.