6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kādas ir tavas sapņu kāzas, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

 

kazu-kleita

Kad runa ir par kāzām, vai tu esi viena no tām sievietēm, kura vēlas, lai viss ir pēc iespējas romantiskāk un tradicionālāk vai arī vēlies ko pavisam neordināru?

Kāzas ir nozīmīga diena jebkura cilvēka dzīvē, tādēļ šai dienai ir jābūt pēc iespējas ideālākai. Tomēr katram cilvēkam ir citādākas vēlmes – citi grib gaišas, citi tumšākas krāsas, viena sieviete grib garu, bet cita īsu kleitu. Atbilde uz šo visu ir tāda, ka tev par to nemaz nav jādomā, jo astroloģe Kellija Foksa jau zina, kas tev ir vajadzīgs!

AUNS

Viņam patīk viss pārsteidzošais un aizraujošais, tādēļ tādām arī ir jābūt kāzām. Tev ir nepieciešama neordināra laulāšanās vieta – tu vēlies modernas dekorācijas, radošu pieskārienu ikvienai kāzu detaļai. Galvenais ir tas, ka kāzu viesiem tiks radīts iespaids, ka tās nav parastas kāzas. Tu noteikti arī sliecies uz siltajām krāsām, kā nekā tu esi uguns zīme.

VĒRSIS

Vērsim ir vajadzīgas klasiskas, elegantas kāzas. Labs ēdiens un izcils vīns ir prioritāšu sarakstā, un tu jutīsies kā mājās milzīgā zālē sakot “jā”. Tā kā tev patīk atrasties pie dabas, visticamāk, ka viesības ir jāizplāno kādā krāšņā, klusā vietā (galvenais ir iepriekš noskaidrot laika prognozes!!). Dekorācijās noteikti jāizmanto koks un labs apgaismojums. Ja viesības būs iekštelpās, tev noteikti patiks miksēti elementi (tekstūras, modeļi, krāsas), kas veidos patīkamu atmosfēru.

DVĪŅI

Dvīņiem patīk svinības – un tavas kāzas būs svinības maksimālajā līmenī. Tev patīk lielas kāzas, kurās ir daudz cilvēku, bet kurās tajā pašā laikā nav pārāk daudz lietu, dekorāciju. Tieši tādēļ tu fokusējies uz brīnišķīgu mūziku, dīdžeju, deju grīdu un, iespējams, ka pat vēlēsies noīrēt foto kabīni. Tev patīk rotaļīgas krāsas un detaļas, un darīsi visu, lai tava lielā diena būtu krāšņa.

VĒZIS

Vēzis ir sentimentāla zīme ar izsmalcinātu gaumi, kas nozīmē, ka tavas kāzas, visticamāk, būs labi pārdomāts pasākums tuvāko draugu un ģimenes lokā. Iespējams, ka tu vēlies kāzas svinēt labi pazīstamā, iemīļotā vietā vai arī baznīcā. Tu vēlēsies daudz nostaļģisku un mājīgu lietu, kas atklās tavu klasisko un romantisko stilu. Tāpat tev patīk bāli zilie, rozā un baltie ziedi, kas noteikti atspoguļosies tavā kāzu pušķī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.