5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kādas ir tavas sapņu kāzas, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

 

STRĒLNIEKS

Piedzīvojumu meklētājam Strēlniekam patiks kāzas ārpus telpām, tajās ir jādominē krāsu bagātībai un bohēmiskām detaļām. Tomēr savās kāzās tu nevēlēsies milzīgu viesu pūli – drīzāk tikai tuvākos cilvēkus, kuri spēlē lielu nozīmi tavās un tava mīļotā attiecībās. Kāzās noteikti būs bufete un izsmalcinātu dzērienu bārs un dīdžejs, kurš atskaņos viesu mīļākos gabalus. Tev kā līgavai noteikti būs kleita un kurpes, kurās jutīsies ērti un varēsi izdejoties – svarīgākais ir komforts!

MEŽĀZIS

Mežāzim patiks tradicionālas kāzas ar elegantu pieskārienu. Retro dekorācijas vīsies ar izsmalcinātām detaļām, kopā veidojot neaizmirstamu skatu un sajūtu. Tava ideālā kāzu norises vieta ir vecs, klasisks hotelis vai vīna darītava. Krāsas tu izvēlēsies tādas, lai viss izskatītos elegants un krāšņs.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir brīvais gars, kurš vēlas atkāpties no tradicionālajām vērtībām – lai arī kāzas, iespējams, svinēsi tradicionālā vietā. Varbūt tavs kāzu tērps būs kopējais kostīms sarkanā krāsā ar dārgakmeņu galvassegu vai arī, piemēram, tu atļausi līgavas māsām pašām katrai izvēlēties savu kleitu. Ūdensvīrs – līgava vēlas kāzas, kas liks viņai justies unikālai. Kāzās noteikti ir jābūt eksotiskiem ziediem un retro stila pieskārienam.

ZIVIS

Zivis ir romantiskā līgava ar pārdomātiem, sentimentāliem pieskārieniem, kas liks kāzām izskatīties pēc romantiskas filmas. Intīmas kāzas tikai ar ģimeni un draugiem ir ideālais variants. Plūstoša kleita un svaigi ziedi ir līgavas vajadzību sarakstā, un tu arī darīsi visu nepieciešamo, lai tavās kāzās būtu ļoti labs fotogrāfs, kas veidos atmiņas visai dzīvei. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.