3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kā zodiaka zīmes parāda, ka viņiem rūp

 

AUNS

Uzvedas ārkārtīgi aizsargājoši, nepieciešamības gadījumā cīnīsies par tevi un tavu drošību. Ķircinās tevi, taču tajā pat laikā neļaus citiem pret tevi izturēties nejauki. Vienmēr būs tava stiprā aizmugure.

VĒRSIS

Brīvi izpauž pieķeršanos un simpātijas un atbalstu ar fizisku kontaktu, pieskārieniem. Velta tev ļoti daudz uzmanības, vienmēr atceras sīkumus un detaļas visā, kas saistīts ar tevi. Būs klāt, kad vien nepieciešams 24/7.

DVĪŅI

Vienmēr gribēs izklaidēties kopā ar tevi, mesties piedzīvojumos. Mēģinās iepriecināt, sasmīdināt un uzjautrināt, kad jutīsies saskumusi vai neomā. Var runāties ar tevi stundām ilgi.

VĒZIS

Pateiks to atklāti un būs ļoti mīlošs, maigs un uzmanīgs. Tev Vēzis vienmēr būs pieejams, vienmēr gribēs atrasties tavā tuvumā. Ļoti labprāt runā par tavu dzīvi – kā tev iet, kādi plāni, kas jauns, kā jūties, vai tev patīk….

LAUVA

Apbērs ar dāvanām un pieķeršanās pierādījumiem, lai tu skaidri redzētu, ka viņam rūpi. Pieķeršanās būs acīmredzama, jo Lauva to vai nu pateiks, vai pastāvīgi izrādīs savu uzmanību.

JAUNAVA

Daudz jokosies un ākstīsies, taču tajā pat laikā vienmēr būs klāt un atbalstīs. Var nepateikt, ka rūpi, bet noteikti to parādīs.

SVARI

Ja tu rūpi Svariem, tie atvērsies kā grāmata. Svariem patīk runāt par savu dzīvi ar tiem, kas viņam rūp. Tu uzzināsi personiskas lietas, faktus, noslēpumus. Vienmēr būs klāt, kad nepieciešami, un liks tev justies lieliski.

SKORPIONS

Pastāv liela iespēja, ka Skorpions par pieķeršanos nepateiks tieši, bet to izrādīs, uzklausot tevi, klausoties (nevis tikai mājot ar galvu), ko tu saki un piedāvājot padomu. Aizstāvēs tevi no visiem un visa. Ārkārtīgi sargājošs.

STRĒLNIEKS

Darīs burtiski jebko tevis dēļ. Ārkārtīgi uzticīgi tiem, ko mīl, kam pieķērušies, kuri rūp. Vienmēr ir blakus, atbalsta un palīdz.

MEŽĀZIS

Ļoti uzticams, celsies un kritīs par tevi. Tā kā Mežāžiem patīk palīdzēt citiem, viņi sniegs daudz atbalsta un padomu.

ŪDENSVĪRS

Gribēs runāties un atrasties tavā tuvumā visu laiku. Ja būsi noskumusi vai drūma, darīs visu, kas viņu spēkos, lai tevi uzmundrinātu un liktu pasmaidīt. Nekad nenodos.

ZIVIS

Savu pieķeršanos izrāda, esot klāt, kad ir grūti, un ļaujot izrunāt visu sāpi, mierinot, samīļojot. Sniegs labu padomu un uzklausīs jebkuru tavu stāstu un problēmu. Vienmēr raudzīsies, vai tev viss ir labi, uzmanīs.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.