1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karalieni Elizabeti II gandrīz sašauj pastaigas laikā

 
Foto: http://www.cbc.ca/passionateeye/content/images/episodes/queenelizabethII_1920.jpg

Viena no karalienes Elizabetes rīta pastaigām gandrīz maksāja viņai dzīvību.

Bijušais apsargs šonedēļ runāja ar Apvienotās karalistes “The Times” un atklājās par to, kā viņš noturēja karalieni par karaliskā īpašuma iebrucēju.

Atsaucoties uz apsarga teikto, karalienei reizēm ir bezmiegs, kā dēļ viņa uzvilks savu mēteli un dosies pastaigā pa pils teritoriju rīta agrajās stundās. Lai vai kā, vienā dienā, aptuveni trijos naktī, apsargs redzēja īpatnēju figūru staigājam tumsā, kamēr pats patrulēja pils telpās.

Viņš saka, ka kliedzis: “Kas tur ir?” un viņam par pārsteigumu tā izrādījās karaliene. Atvieglojuma mirklī, apsargs uzelpoja un sacīja: “Ak, mans Dievs! Es gandrīz Jūs sašāvu, Jūsu Augstība!” Karaliene uz šādu izteicienu atbildējusi, ka tas nekas un nākamreiz viņa pirms tam piezvanīšot, lai apsargam nenāktos viņu nošaut.

Tikmēr karalienes veselība ir galvenās ziņas pēdējo nedēļu laikā. Karaliene Elizabete II un viņas vīrs princis Filips saķēra pamatīgu saaukstēšanos tieši pirms Ziemassvētkiem.

Pēc nedēļas, karaliene turpināja slimot un bija spiesta izlaist savu Jaunā gada dienas darbošanos baznīcā.

Karalienes retā parādīšanās svētku laikā pamudināja uz online nāves joku, pagājušajā nedēļā. Pils šīs baumas gan ātri vien noraidīja, atzīmējot, ka viņa veseļojas no slimības un nu jau jūtas labāk.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.