6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Testiņš: Ko par tevi pastāsta auguma garums?

 

170–180 cm

Neatkarīga personība, kas pārliecināta par sevi un kurai patīk dominēt. Tu dzīvo, balstoties uz devīzi “Labāk izdarīšu pats.” Tu esi pieradis paļauties tikai uz sevi. Tu zini, ko vēlies no dzīves, un ar visiem spēkiem ej vēlamajā virzienā. Tu nebaidies no grūtībām, bet no tuviem cilvēkiem gaidi atklātību. Tu nebaidies uzklausīt patiesību un uzskati, ka rūgta patiesība ir labāka par saldiem meliem.

180–190 cm

Tu esi jūtīgs un labs cilvēks. Tev ir viegli komunicēt, un arī citiem to šķieti pievilcīgs. Viens no taviem mērķiem – padarīt tuviniekus laimīgus, un tuvinieku un draugu tev ir ļoti daudz. Tev ir gaiša un tīra aura. Cilvēkiem tavā klātbūtnē ir labi un mierīgi. Tu katru dienu centies kļūt labāks. Tev ir vajadzīga mīlestība un siltums vairāk nekā citiem cilvēkiem. Bieži nosliece uz neatbildētu mīlestību.

190 cm un vairāk

Uz tevi var paļauties. Tu proti klausīties, bet nenosodīt, turklāt dari to ļoti uzmanīgi. Tevi ir neiespējami sakaitināt, tu vienmēr saglabā mieru un esi ļoti noturīgs pret stresu. Reti satraucies par niekiem. Tu labāk risini problēmas un dari visu iespējamo, lai novērstu šķēršļus. Proti līdzsvarot darbu un atpūtu.

 

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.