12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Porsche dāvina Aļonai Ostapenko jauno Porsche Cayenne Turbo.

 

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko no auto ražotāja Porsche saņēmusi dāvanā jauno Porsche Cayenne Turbo. Jaunā auto atslēgas tenisa zvaigznei šodien tika pasniegtas Porsche centrā Rīga. 

“Porsche jau vairākus gadu desmitus ir uzticīgs starptautiskā sieviešu tenisa atbalstītājs. Turpinot 2017.gadā aizsākto sadarbību ar Aļonu, viņai tiek dāvināts jaudīgs ceļabiedrs – automašīna Porsche Cayenne Turbo,” pauda Porsche centra Rīga direktore Anete Bilzēna. 

Savukārt pati tenisiste saka: “Sportā man svarīgs ir ilgtermiņa atbalsts – lai apkārt būtu cilvēki, kas priecājas par uzvarām un nenovēršas, kad piedzīvots zaudējums. Arī Porsche ir kļuvis par sabiedroto, kas turpmāk būs ar mani kopā katru dienu.”

Jaudīgā Porsche Cayenne Turbo būs Ostapenko pirmā personīgā Porsche automašīna īpašumā, taču šīs markas auto tenisiste jau ir iecienījusi – pagājušā gada nogalē atklājot Aļonas Ostapenko vārdā nosaukto tenisa halli tenisa centrā “Enrī”, sportiste ieguva lietošanā Porsche automašīnu. Savas autovadītājas prasmes viņa šogad demonstrēja, piedaloties Porsche Parking Challenge.

Porsche Cayenne Turbo automašīnai, ko Ostapenko šodien saņēma dāvanā, ir 4,0 l motors ar 770 Nm un 550 Zs jaudu, ātrumu līdz 100 km/h tā spēj uzņemt 3,9 sekundēs. Auto ir sarkanbrūnā krāsā, ar divtoņu melnas un bēšas krāsas ādas salonu. Automašīna aprīkota ar 21 collu RS Spyder Design diskiem, Burmester 3D High-End visaptverošo skaņu sistēmu, LED Matrix priekšējiem lukturiem ar Porsche Plus dinamisko gaismas sistēmu, Sport Chrono pakotni, joslu uzturēšanas un brīdināšanas palīgsistēmām, kā arī citām papildfunkcijām.

Aļona Ostapenko ir Latvijas labākā tenisiste – WTA rangā viņa sasniegusi 5.vietu, kas ir augstākais individuālā reitinga rezultāts starp Latvijas tenisistiem. 
Jau junioru vecumā sportiste sasniedza labus rezultātus starptautiskos turnīros, taču īpaši veiksmīgs bija 2017.gads, kad viņa izcīnīja uzvaru Francijas atklātā čempionāta vienspēļu turnīrā un iekļuva prestižā Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā.

21 gadu vecā sportiste pagājušajā gadā tika atzīta par Eiropas Gada cilvēku Latvijā, kā arī tika atzīta par 2017.gada Latvijas labāko sportisti. Savukārt šogad tika nominēta Laureus sporta balvai kā 2017.gada lielākais atklājums. 

Porsche tenisa pasaulē Ostapenko ienāca, piedaloties uzņēmuma organizētajā un spēlētāju īpaši iecienītajā tenisa turnīrā Porsche Tennis Grand Prix Štutgartē, kā arī pag.gadā kvalificējoties Porsche World Finals Singapūrā.

 

3 KOMENTĀRI

    • Lepojos, ka mūsu tenisiste nes Latvijas vārdu pasaulē jau ilgtermiņā…. turam īkšķus un lai netrūkst atbalsta 🙂
      un viņa vairāk kā neviens ir to pelnījusi… Tā turēt, Aļona 🙂

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.