1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Sieviešu draudzības dažādās nokrāsas: Lietas, par kurām vajadzētu aizdomāties

 

Kad izrādās, ka draugu tev ir pārāk daudz (vai maz), ir vērts aizdomāties: vai tas ir pareizi? Vai es pietiekami labi ar visiem komunicēju? Vai attiecībās nav ieradumu vai vajadzību? Šīs nianses palīdzēs ar visu tikt skaidrībā.

Tev nav ar viņu jādraudzējas tikai tāpēc, ka esat klasesbiedrenes. Jūs divus gadus sēdējāt vienā solā, bet tagad viņa uzvedas dīvaini un runā sliktas lietas? Tad, lai viņa iet uz visām četrām debespusēm!

Ar viņu bija jautri, bet draudzēties – sarežģīti. Jā, viņa ir interesanta, bet vienmēr kavē tikšanās un ir ļoti neprognozējama, un tas jau vairs nav interesanti.

Kolēģi bieži vien tiek uzskatīti par draugiem. Kaut vai tāpēc, ka jūs daudz laika pavadāt kopā, komunicējat, pusdienojat un daudz zināt viens par otru. Tas nav sliktākais variants.

Ja tev par viņu ir jāsūdzas, nedraudzējies.Nevienam nepatīk, kad draugi pastāvīgi sūdzas par konkrēto cilvēku. Labāk pārtraukt to reizē ar draudzību.

Labāk maz draugu, bet tuvu. Ir smieklīgi, ja tu kādu sauc par draugu, bet ar grūtībām spēj atcerēties viņa vārdu.

Nedraudzējies piespiedu kārtā. Tu viņai patīc, viņa grib draudzēties, bet tev nav interesanti? Tad nevajag! Draudzība nav obligāta.

Paliks tikai labie. Tu atceries, kad iepazināties, un vienmēr priecājies satikties? Lieliski!

Ne katrs draugs kļūs par labāko. Ar vieniem ir forši skatīties filmas, ar citiem – iet uz bāru, bet vēl kādam var visu nakti raudāt uz pleca. Secinājumus izdari pati.

Ir dīvaini, ja nav nevienas draudzenes. Iespējams, tā ietekmē sabiedrība. Cilvēki vairs nemāk komunicēt klātienē. Taču vismaz vienam savas dzimtes draugam ir jābūt.

Vienmēr var kļūt labāk. Gan rūpes, gan iepriecināšana – tas ir viss, kas neko nemaksā, taču tiek augstu novērtēts. Saudzē savu draudzību un padari to labāku.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.