9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Otrā elegance tavām drēbēm

 

Vai arī tev ir pilns drēbju skapis ar drēbēm, kuras tu visticamāk vairs neuzvilksi? Vai arī tu  piekop nerakstīto sieviešu likumu – vienu un to pašu kleitu nedrīkst vilkt atkārtoti vai seko modei un zini, ka šī krāsa nav aktuāla? Ko darīt? Šeit daži knifiņi, kuri palīdzēs tev atbrīvoties no liekā skapī vai gluži otrādi – liks tam iegūt otru elpu.

  1. Izdari labu darbu un drēbes, kuras tev ir apnikušas vai nevajadzīgas- ziedo labdarībai. Kādam citam tavas drēbes noteikti noderēs, pat ja tās straujiem soļiem izsoļojušas no modes aktualitātēm. Iespējams, kādam citam tās ir vajadzīgas!
  2. Liec drēbēm klāt savas radošās idejas. Nogrieztas piedurknes, dažādas piespraudes, izšuvumi un citas tavas idejas, tas viss tev noderēs. Jaunas idejas apģērbā, liks tavam vecajam, labajam kreklam izskatīties kā tikko no veikala plaukta.  Esi mākslinieks!
  3. Izmanto savas drēbes dekoriem. Vai zināji, ka no drēbēm vari izveidot dažādus dekorus mājoklim? Piemēram, izgriez dažādu formu audumus un izveido figūras, kuras vari pielikt pie sienām.
  4. Aizdod drēbes teātrī. Dažādām izrādēm, improvizācijas nodarbībām un citām radošajām aktivitātēm, noteikti ir vajadzīgi dažādu stilu un gaumju tērpi. Un būtu tik forši, skatīties izrādi, kur aktierim mugurā ir kāds no taviem iecienītajiem apģērbiem, vai ne?
  5. Vai zināji, ka drēbes var labi kalpot arī dzīvniekiem? Četrkājainie draugi priecāsies par mīkstām guļvietām, kuras viņiem var sniegt tavas nevajadzīgās drēbes var noderēt arī viņiem.

Noteikti mums katrai ir iemīļoti vecie džinsi vai kāda neuzvilka kleita, kura iemesta skapī un nav ne reizi vēl vilkta. Varbūt šodien ir laiks skapja revīzijai?

Autors: Amanda Birzgale speciāli Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.