2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Lietas par attiecībām, kuras citiem nav jāstāsta

 

Liela daļa no mums ir bijusi attiecībās, un pēc tam labprāt tās apspriedusi savu tuvāko draugu lokā. Daži temati ir jautri un nekaitīgi, bet ir arī tādas attiecību nianses, par kurām citiem nebūtu jāzina.

Jūsu seksuālā dzīve

Par šo tēmu tev būtu jārunā tikai ar savu partneri. Kāda citiem daļa gar to, cik bieži jums ir sekss? Kādas ir fantāzijas? Problēmas? Apspriežot šīs tēmas ar citiem, tu laupi savām attiecībām intimitāti. Un nav svarīgi, cik daudz vai maz tu izpļāpājies.

Partnera trūkumi

Tas vienkārši ir sāpīgi. Tev taču nepatiktu, ja tavs partneris ietu un apkārt stāstītu par kaut ko, kas tev nepadodas vai sevī nepatīk. Neviens nav perfekts. + Ir taču forši, ja tu zini par otru kaut ko tādu, ko citi nezina un, iespējams, nemaz neuzzinās.

Strīdi

Ja vien tā nav fiziska aizskaršana, strīdiem būtu jāpaliek tikai starp jums diviem. Problēmas ir jārisina jums pašiem, un neviens drauga vai nejauša garāmgājēja padoms nepalīdzēs tās atrisināt.

Finansiālās problēmas

Neviens šāda veida raksts nevar eksistēt bez punkta „finansiālās problēmas”. Vai šajā gadījumā – nepieminēt finansiālās problēmas. Citiem nav jāzina, kas notiek tavā maciņā. Pie tam, arī citiem cilvēkiem ir finansiālās problēmas, tāpēc nevajag sūdzēties par savām tā, it kā tās būtu nozīmīgākas par citu problēmām.

Jebkas, kas var graut partneru savstarpējo uzticēšanos

Varbūt izklausās klišejiski, bet uzticība ir attiecību mugurkauls. Bez tās nekas nav iespējams, tāpēc domā, ko runā un dari, un neliec partnerim tevi apšaubīt.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.