3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 leģendārā grupas “Queen” solista Fredija Merkūrija domu graudi (+VIDEO)

 

1. “Jums ir jābūt pilnīgi pārliecinātam par to, ko jūs darāt. Ja jūs sāksiet šaubīties “varbūt tā nav labi, varbūt tā būs labāk”, nekas izcils no tā nesanāks.”

2. “Man riebjas stāstīt par sevi. Kad es tiekos ar cilvēkiem, es gribu runāt vai nu par viņiem, vai citām interesantām lietām.”

3. “Ja man ir lemts nomirt rīt, es to nenožēlošu. Es patiešām esmu izdarījis visu, ko varēju.”

4. “Dzīve ir spēle. Viss ir atkarīgs no tevis, no tavām idejām. Vajag tikai piecelt savu pēcpusi no dīvāna un doties uz priekšu. Lai arī lēni, tomēr kāpt kalnā!”

5. “Es negribu būt zvaigzne, es gribu būt leģenda!”

6. “Mīlestībā nav iespējams valdīt par sevi un savām emocijām, un es to neieredzu. Es esmu izraudājis daudz asaru. Es varu izskatīties nesatricināms no ārpuses, taču patiesībā man ir ļoti maiga sirds. Uz skatuves es izskatos vīrišķīgs, bet es patiesībā esmu sentimentāls – es varu kust kā sviests.”

7. “Es neceru nodzīvot savu dzīvi līdz sirmam vecumam. Mani tas absolūti nesatrauc. Man nav ne mazākās vēlēšanās nodzīvot līdz septiņdesmit gadu vecumam. Tas būtu pat garlaicīgi. Es nomiršu agrāk. Manis te vairs nebūs. Es būšu kādā citā vietā un varēšu tur iestādīt pats savus granātābolu kokus.”

8. “Es negribētu nokļūt Paradīzē pēc savas nāves – Elle man patiktu labāk. Jūs tikai iedomājieties par tiem visiem interesantajiem cilvēkiem, kurus es tur varētu satikt un jūs arī gribēsiet tur nokļūt!”

9. “Vai izturēs mana mūzika laika ritējumu? Man patiesībā par to ir nospļauties! Manis te vairs nebūs, lai es pārdzīvotu par to. Pēc divdesmit gadiem… es būšu miris, mani mīļie!

10. “Es neticu astrologiem. Es ticu harizmai!”

Video (Queen koncerta ieraksts)

Jaunā filma par “Queen” solistu Frediju Merkūriju

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.