2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Vai Megana Mārkla atsāks savu aktrises karjeru? (+VIDEO)

 

Saseksas Hercogienei nesen izteikts piedāvājums filmēties seriālā “Suits”, Megana šajā seriāla filmējusies vairākās sezonās, viņas tēls ir ārkārtīgi mīļs seriāla faniem. Toties par dalību seriāla noslēdzošajā (vienā) sērijā Megana saņemtu 6-8 miljonus dolāru! 

Diemžēl Megana neplāno atgriezties uz filmēšanas laukuma, viņas dzīve tagad ir saistīta ar karaļnamu. Vairāki seriāla fani ir sašutuši, ka Meganas tēls nebūs redzams seriālā pēdējā, astotajā sezonā. Seriāla veidotāji gan atzinuši, ka viņu plānos ir bijis uzaicināt Saseksas hercogieni filmēties seriāla noslēdzošās sezonas fināla sērijā, bet šie plāni tikuši apturēti. Gan jau filmēšanas komanda nojauta, ka Meganas atbilde nebūtu pozitīva. Megana ir paudusi presei, ka neplāno atgriezties aktrises karjerā.

Interesanti, ka pēdējo reizi Megana seriālā “Suits” jeb “Ģēnijs uzvalkā” bija redzama pagājušā gada aprīli. Meganas dzīve ir mainījusies fenomenāli un ļoti strauji. Megana Mārkla šajā seriālā atveidoja Reičelu Zeinu. Neskatoties uz to, ka Megana pameta seriālu, viņa ir saglabājusi labas attiecības ar saviem kādreizējiem kolēģiem.

Foto un video

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.