6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Bejonses un Jay Z mūzikas video panāk, ka Luvras muzejs piedzīvo rekordlielu apmeklētāju skaitu! (+VIDEO)

 

Luvras muzejs Parīzē ir ārkārtīgi pieprasīts tūristu apskates objekts, turklāt tas ir viens no populārākajiem apskates objektiem visā Eiropā! Jau kādu laiku atpakaļ  superpāris Bejonse un Jay Z  aplikācijā Youtube publicēja jaunu mūzikas video ar nosaukumu  “Apesh*t”, video tapis slavenajā Luvras muzejā! Tagad muzejs piedzīvo lielāko apmeklētāju skaitu, kāds jebkad tiem ir bijis! 

Luvras muzejā galvenokārt ir redzami baltās rases mākslinieku darbi, muzeji ne vienmēr ir draudzīgi noskaņoti pret citas rases cilvēkiem, tomēr, lai nofilmētu dziesmas video, Bejonse un Jay Z panāca, ka muzejs uz filmēšanas laiku tiek slēgts. Pāris nespēj noticēt, ka viņiem izdevies tik veiksmīgi vienoties ar Luvras muzeju, video redzama Mona Liza, ķeizarienes Džozefīnes kronēšana un Imperators Napaleons, bet tie ir tikai daži no video redzamajiem mākslas darbiem.

Šobrīd Bejonses un Jay Z dziesmas “Apesh*t” video vietnē Youtube skatīts vairāk nekā 154 miljons reižu!  Medijs The Guardian ziņo, ka 2018. gadā Luvras muzeju apmeklējuši 10,2 miljoni cilvēku, pārsniedzot 2012. gada rekordu, kad muzeju apmeklēja 9,7 miljoni cilvēku.

Luvras muzejā izstrādāts ceļvedis apmeklētājiem, pamatojoties uz mūziķu Bejonses un Jay Z videoklipā redzamajiem objektiem. Šis ceļvedis iekļauj visus videoklipā redzamos mākslas objektus. 

Vai tu jau esi paguvusi apskatīt Luvras muzeju?

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.