1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pievērsies vegānismam un laimē Bejonse koncerta biļetes!

 

Vai tu kādreiz esi vēlējusies apmeklēt satriecošās Bejonse un Jay Z koncertu? Varbūt tevi ir atturējusi koncerta cena vai došanās uz citu valsti, lai to redzētu?

Turpmāko 30 gadu laikā Bejonse un Jay Z plāno dāvināt savas koncertu biļetes, tikai ir viens noteikums – tev ir jāpievēršas vegānismam! Bejonse jau kādu laiku kultivē vegānismu un veselīgu dzīvesveidu, pāris ar šo akciju vēlas veicināt sabiedrību dzīvot veselīgāk. Dziedātāja uzskata, ka šāda akcija palīdzēs vairākiem viņas faniem uzsākt veselīgu dzīvesveidu! Kompānijas 22 Days Nutrion un Greenprint Project akcijas pārstāvji ir apsolījuši, ka tie fani, kuri reģistrēsies un izvēlēsies zaļāku, ekoloģiskāku dzīvesveidu,  saņems 2 bezmaksas biļetes uz leģendārā koncertiem turpmāko 30 gadu laikā!

Vai tu jau redzēji šo akciju? 

Foto

Tev jānoklikšķina uz saites dziedātājas Instagram konta biogrāfijā, jādalās ar solījumu, ka apsolies pievērsties vegāniskam dzīvesveidam, tad jāievada savs vārds un e-pasta adrese. Akcijas organizētāji tomēr nespēs pārliecināties, vai esi godīga solījuma pildītāja, tādēļ uzvarētājs tiks paziņots, nejauši izvēloties vienu no reģistrētajiem lietotājiem jau 22. maijā!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNelaid klepu dziļumā!
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 281