6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Jauns skandāls Kardašjanu ģimenē! (+VIDEO)

 

Amerikas populārākajā ģimenē ir jauns skandāls, prese ziņo, ka realitātes šova “Keeping Up With the Kardashians” zvaigznes Kailijas Dženeres labākā draudzene Džordina Vudsa kādā  ballītē maigojusies un mīlinājusies ar Kailijas pusmāsas Hlojas Kardašjanas meitas Trū tēvu (NBA basketbolistu) Tristanu Tomsonu!

Pagājušajā nedēļas nogalē Tristans un Džordina bijuši kādā mājas ballītē, kurā abi pamatīgi aizrāvušies un bijuši viens otra kompānijā līdz pat nākamās dienas rītam.
Džordina, pilnībā izsvītrota no Kardašjanu ģimenes dzīvēm un dzēsta no šīs ģimenes instagram profiliem. Tas vēl nav viss, Džordina, kura starp citu, dzīvoja pie  Hlojas māsas, tagad bijusi spiesta izvākties no tās. Tristans vietnē “Twitter” publicējis ierakstu “Fake news” (viltus ziņas), ko drīz vien arī izdzēsis. 

Foto

View this post on Instagram

I only keep a bad one on my side????????

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Šī nebūt nav pirmā reize, kad Tristans krāpj savas meitas māti – pērn aprīlī, kad Kardašjana vēl bija stāvoklī, internetā tika nopludināts video, kurā Tristans naktsklubā skūpsta kādu sievieti, kamēr cita viņa galvu likusi klāt savām iespaidīgajām krūtīm. Video ticis uzņemts, kad Hloja bija tikai trešajā grūtniecības mēnesī. Jāpiebilst Tristans savas attiecības ar Kardašjanu sāka laikā, kad viņa bijusī draudzene, gaidīja no viņa bērnu.

Kardašjanu mamma Krisa nav pārsteigta par situāciju, viņa jau sen teikusi meitai, ka šīs attiecības nebeigsies labi. Džordinai, kurai Instagram seko vairāk, kā 8 miljoni ir lieliska modeles karjera par, kuru viņai jāpasakās savai labākajai draudzenei Kailijai (Hlojas jaunākajai māsai), bet šajā situācijā Kailija atbalsta savu māsu un pārtraukusi jebkādu komunikāciju ar savu draudzeni, ne tikai izlikusi viņu no mājas, bet arī nav ļāvusi paskaidrot situāciju. Tomēr “situācija” ir diezgan skaidra, jo Džordina ar basketbola zvaigzni tikusies aptuveni mēnesi! 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.