6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Bejonse un Jay-Z kronē Meganu Mārklu par karalieni! (+VIDEO)

 

Šī gada 20. februārī norisinājās ikgadējā britu mūzikas balvas pasniegšanas ceremonija Brit Awards, kategorijā “Labākā internacionālā grupa” uzvaras laurus plūca dziedātāja Bejonse un reperis Jay-Z, kuri izveidojuši apvienību The Carters.  Harizmātiskais pāris nebija ieradies uz balvu pasniegšanas ceremoniju, bet neilgi pēc tās, viņi publiskoja asprātīgu un satraucošu video un sabiedrība ir sajūsmā!

Mākslinieka Da Vinči Monas Lisas gleznas vietā, bija redzams Saseksas hercogiene Megana Mārkla, kura kronēta karalienes statusā! 

 “Liels paldies Brit Awards par neticamo pagodinājumu,” video saka Bejonse, stāvot Meganas portreta priekšā un rokās turot slaveno trofeju. “Jūs vienmēr esat bijuši liels atbalsts. Mīlestība ir viss. Paldies.” Tikmēr viņas vīrs, reperis Jay-Z pajokoja: “Vienmēr laipni!”

Video

Brīdī, kad Instagram tika publicēts video, Megana atradās Ņujorkā un atzīmēja mazuļa gaidīšanas ballīti kopā ar tuvākajiem draugiem. Bejonse neilgi pēc britu mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijas Meganai nosūtījusi vēstuli, kurā apsveica viņu un princi Hariju gaidot mazuli. Vēstulē Bejonse Meganu nosaukusi par “Melanated Mona”, atsaucoties uz video, kurā Bejonce un Jay Z stāv Meganas portreta priekšā. Viņa izsakās atzinīgi par Meganas darbu, ieguldījumu labdarībā, īpaši to vērtējot pēc tā, ka Megana to bija darījusi vēl pirms iepazinusies ar princi Hariju. Vēstulē viņa izteikusi pateicību par to, ka neskatoties uz striktajām karaliskās ģimenes tradīcijām, Megana kāzas ar princi svinējusi ievērojot atsevišķas tumšādaino tradīcijas, piemēram, viņu kāzās dziedāja gospeļu koris un tas Bejonsī prāt licis sabiedrībai vairāk respektēt šo rasi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 325
Nākamais rakstsKā saudzēt savus matus guļot?