0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Divi vīrieši apgalvo, ka Maikls Džeksons viņus bērnībā izmantojis! (+VIDEO)

 

Pasaule piedzīvojusi jaunu dokumentālo filmu par Maiklu Džeksonu, filmai ir divas daļas un tā stāsta par Maikla Džeksona attiecībām astoņdesmito un deviņdesmito gadu laikā ar Veidu Robsonu un Džeimsu Safekhuku.

Popmūzikas karalis pamanījās iemantot Veida un Džeimsa ģimeņu uzticību, kļūstot par abu zēnu labu draugu un pat mentoru.

Šajā dokumentālajā filmā Veids un Džeimss ir jau pieauguši vīrieši, un viņi dalās šausmīgām bērnības traumām. Maikls esot noteicis rotaļu un gulētiešanas datumiem, kuriem bijis strikti jāklausa. Sākumā tie šķituši visai nevainīgi, tomēr pēc kāda laika tie, kļuva pavisam aizdomīgi. Džeksona ģimene apgalvo, ka  šīs apsūdzības ir aplamas un kanālam HBO pieprasa 100 miljonus ASV dolāru par lojalitātes līguma laušanu!

Video

Vai tu zini par Nekurzemi?

Abus zēnus ļoti aizrāvusi Nekurzeme, kuru Maikls izveidojis, lai vienmēr varētu justies kā bērns, tomēr nākas atzīt, ka dzīve tur ne vienmēr nozīmēja nevainīgas un mūžīgu līksmību. Slavenais rančo atradās Santabarbarā, Kalifornijā, tajā bija neskaitāmas atrakcijas pat kinoteātris un zooloģiskais dārzs! Maikls šo rančo iegādājās par 20 miljoniem dolāru, viņš vēlējies radīt pasaku valstību bērniem un arī pieaugušajiem, vietu, kurā ikviens var justies kā paradīzē, tomēr par Nekurzemi jau gadiem klīst nostāsti, apgalvojumi, ka šī vieta ir aizsegs Maikla patiesajiem nolūkiem.

2003. gadā Maikls tika apsūdzēts 7 bērnu seksuālā izmantošanā, kas viņam draudēja ar veselu 20 gadus ilgs cietumsodu! Nevienu no šīm apsūdzībām nebija ierosinājuši ne Veids, ne Džeimss. Tikai 10 gadus vēlāk Veids un Džeimss nāca klajā ar paziņojumiem un iesniedza prasību tiesā, interesanti, ka popmūzikas karalis miris tieši pirms 10 gadiem (jūnijā apritēs 10 gadi). Iespējams, ka abi jaunie vīrieši melo Maikla noziegumos, bet varbūt viņš patiesi ir vainojams? Pastāv uzskats, ka televīzija tikai cenšas celt savus reitingus, tomēr abi vīrieši diezgan smalki spēj atstāstīt bērnībā notikušo.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.