1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Meganas Mārklas tēvocis presei pārdevis viņas bērnības fotogrāfijas!

 

Tā vien šķiet, ka visi, kuriem ir saistība ar prinča Hariju sievu Meganu, drīzumā veidos savu biznesu. Kāds veido seriālu, cits raksta grāmatu un radinieks pārdod fotogrāfijas.

Meganas tēvocis Džozefs Džonsons izdevumam Daily Mail pārdevis ekskluzīvas Meganas bērnības fotogrāfijas. Nav runa par dažām fotogrāfijām… Viņš ir pārdevis veselu foto albumu. Fotogrāfijās Megana ir redzama ar savu mammu Doriju. Jāpiebilst, ka Meganas mamma ir viens no retajiem cilvēkiem viņas ģimene, kam Megana patiesi uzticas. Drīzumā Dorija ieradīsies Londonā, lai palīdzētu pārim ar gaidāmo bērniņu. Tēvoča pārdotajās fotogrāfijās hercogiene redzama Losandželosas slimnīcas dzemdību namā 1981. gada 4.augustā. Fotogrāfijās var redzēt arī Ziemassvētku svinēšanu, pirmos Meganas soļus un citus privātus bērnības brīžus.

Foto

Meganas tēvocis uzskata, ka viņa rīcība nav ļauna, viņš uzskata, ka pasaulei ir pienācis laiks ieraudzīt Meganas ģimeni un tās pozitīvo pusi. Viņš arī vēlas, lai ģimene beidzot salīgtu mieru un sāktu piedalīties viens otra dzīvē.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.