1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

10 situācijas, kurās tev noteikti nevajag atvainoties!

 

Šīs ir 10 situācijas, kurās tev noteikti nav jāatvainojas!

1. Tu tūlīt pat neatbildi uz atsūtīto SMS.

Ja kādam patiešām vajadzēs, lai steidzami atbildi, tad šis cilvēks tev piezvanīs, nevis sūtīs vairākas ziņas.

2. Tu vēlies maksāt tikai par to, ko pati esi apēdusi!

Ja ēd ar kādu kopā, tad labāks risinājums ir rēķinu apmaksāt atsevišķi, ne uz pusēm. Iedomājies, ka tava labākā draudzene nopērk ko ļoti dārgu, bet tu izvēlies vienkāršu ēdienu, kādēļ, lai tu pieļautu situāciju, kurā tev jāmaksā puse?

3. Kad saņem lielu algu!

Ja tava alga ir liela, bet tavu paziņu un draugu algas ir mazākas, tad noteikti nevajadzētu par to justies slikti, katra cilvēka izaugsme ir citāda un nekas vienlaicīgi nenotiek.

4. Tev nepatīk seriāls, kurš patīk visiem, piemēram, tu nevari saprast “Troņu Spēļu” fanātismu.

Lepojies, ka tavas intereses vienmēr nesakrīt ar citiem, tas ir lieliski, ja spēj atšķirties, šāds kulta seriāls noteikti izturēs cilvēku kritiku.

5. Nekaunīgi flirtē…

Flirtēšana ir nozīmīga, flirtēšana tev ļauj justies iekārojamai un tev nav jāatvainojas par to! Ja tu nepārkāp izteiktas robežas, tad viss ir kārtībā. Tu esi sieviete, tev nav jāslēpj sava sievišķība, tikai tādēļ, ka kāds domā citādi.

6. Kāds smejas par tavu veco tālruni.

Ja tev nav jaunākais Iphone, tas nenozīmē, ka tu esi sliktāka par tiem, kuri tiem dod priekšroku. Tu izvērtē, kurās lietās ir vērts ieguldīt, ja tev dārgs tālrunis rada stresu un diskomfortu, tad noteikti nevajag tādu iegādāties tikai citu spiediena dēļ!

7. Ja izsaki savu viedokli, bet tevi nesaprot.

Nav tā, ka visi vienmēr tevi sapratīs vai piekritīs tavam viedoklim, tu taču nepiekrīti visam, ko saka tava labākā draudzene… Ja cilvēki, piemēram, lūdz pēc tava viedokļa vai padoma, tad noteikti nevajag kautrēties.

8. Kad strādā brīvdienās…

Jā, tas ir riebīgi, ka citiem ir uz tevi jāgaida, īpaši, ja plānojas kopā kurp dotties, bet nejūties par to vainīga! Tavs apzinīgums ir viens no iemesliem, kādēļ tev joprojām ir stabils darbs.

9. Kad par preci maksā pilno cenu, bet nesagaidi atlaides.

Tev ļoti patīk jaciņa, kura ir tieši tavā izmērā un tev pietiek naudas, lai to nopirktu, tad ļaujies tam un iepriecini sevi, tev nav vienmēr jāgaida atlaides, lai nopirktu ko tādu, kas liek tavām acīm iemirdzēties.

10. Ja izdzēsies no sociālaiem tīkliem vai reti tajos parādies.

Tev nevajag katru mēnesi mainīt profila bildi un rādīt. Ja tava dzīve tāpat ir lieliska un, ja tu spēj būt laimīga bez nemitīgas sēdēšanas datorā vai telefonā, tad viss ir vienkārši lieliski! Tik daudzi cilvēki gribētu, lai viņiem interneta vide nebūtu ikdienā nepieciešama. Pavadi laiku ar sev mīļajiem, dzīvo tagad, nevis internetā.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.