11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vai Keita Midltone būs jaunā Anglijas karaliene? (+VIDEO)

 

Šī ziņa ir patiesi parsteidzoša! Kāda žestu valodas psiholoģe un eksperte Džūdija Džeimsa medijiem paziņojusi, ka Anglijas iemīļotā karaliene Elizabete II prinča Viljama sievu Keitu Midltoni gatavo kam lielam.

Karaliene ļoti respektējot Keitu un izrāda viņai visai daudz rūpes un uzmanības. Džūdija apgalvo, ka karalienei un Keitai ir visai līdzīga žestu valoda. Interesanti, ka Elizabete II mīl klausīties savā sarunu biedrā, sakrustojot abas rokas un Keita ir sākusi darīt tāpat.

Šobrīd ļoti aktuāls ir jautājums par troņmantnieku vai troņmantnieci, kuru karaliene Elizabete II izvēlēsies pēc savas došanās ilgi pelnītajā atpūtā. Pirmais rindas kārtībā uz kroni ir viņas dēls Čārlzs – prinču Viljama un Harija tēvs. Tomēr  karaliene par savu troņmantnieku var izvēlēties jebkuru karaliskās ģimenes locekli! Eksperti, kuri pēta karaliskās ģimenes dzīvi un tajā notiekoši apgalvo, ka  ne velti karaliene par savu pavadoni nesen bija izvēlējusies tieši Keitu. Tas varot liecināt par to, ka viņa, iespējams, izvēlējusies tieši Keitu! 

Šeit redzami daži brīži no Londonas Čelsijas ziedu šovu, tajā piedalījās Elizabete II kā arī  Kembridžas hercogs un hercogiene – princis Viljams un viņa sieva Keita Midltone.

Kurš, tavuprāt, būs cienīgs Anglijas troņa mantinieks? 

Video 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.